Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve. Adjatok tanácsot?
Figyelt kérdés
Tegnap este azt mondta a párom, hogy már un engem, és csak az a szerencsém, hogy van a baba.
Mostanában sokat féltékenykedek, és tegnap is ezen vesztünk össze és akkor mondta.
Rossz napja volt, a munkahelyen felidegesítették, és ideges volt egész nap.
Vajon komolyan mondta, vagy csak a feszültség miatt nem tudom.
2009. szept. 18. 08:18
1/11 anonim válasza:
Hát az végül is mindegy mi miatt mondom. Mérgembe én is mondok durva dolgokat, de ilyen azért nem jutna eszembe. Biztos odavágtam volna, hogy érezze ő magát szerencsésnek, hogy ott vagyok vele. Én mondjuk az első ilyen szóra költöznék, én azért mondom mindig, hogy egy nőnek mindig legyen B terve, nem szabad soha függeni egy férfitől.
2/11 anonim válasza:
Hát....Minek féltékenykedsz?Adott rá okot?Biztos nem lehet neki annyira jó hogy még a munkahelyén is felidegesítik,aztán hazamenne a nyugodt családi fészekbe és ott meg a felesége ba....ja.Fordítva neked hogy esne?Mekkora a pici babátok?
3/11 A kérdező kommentje:
2 hónapos. Azért, mert sokat jár el itthonról. Szinte alig van itthon. Nem érzem hogy szeret, és ezért.
Persze nekem sem esne jól. De nagyon megbántott.
2009. szept. 18. 08:41
4/11 anonim válasza:
Szia! egy 2 hónapos baba mellett, ne járjon el az apuka. Nekem a párom alig várja hogy a fiával legyen, nemhogy eljárna othonról. Ilyen estben, bizti én is féltékenykednék. azt javaslom ülj le vele, beszéljétek meg. remélem minden renben lesz.
5/11 anonim válasza:
Ne aggódj,az én párom is mondott már hasonlókat,persze mérgében,lehet új neki a helyzet a babával,még nem tud mit kezdeni vele,mondd el neki,hogy megbántoot,talán aludj külön szobába,1éjszakát,vagy menyj el a picivel,hagyd őt otthon egyedül egy pár órára(ijessz rá)hátha magához tér.Amugy majd változik,ha nagyobb lesz a bébi,nekünk is így volt,mikr kicsi volt nem sokat foglalkozott vele,bevallotta hogy nemtudott mit kezdeni vele:(.most 14 hónapos a lányunk,és a minap azt mondta szerelmes a lányába:)sokat játszik vele,és rohan haza a munkából:)Kitartás!!!!
6/11 anonim válasza:
az előző válaszolóval ellentétben én meg úgy gondolom, hogy a pasik tööbége iszonyat besza*ik amikor hazajön anyuka meg a pici kis csöppség a kórházból. Pláne első babánál...a gyerekkel nem tud mit kezdeni, mert iszonyat pici és törékeny, anyuka egyfolytában a babával van, kirekesztettnek is érezheti magát. Nekünk is ez egy nehéz időszak volt amikor a Picúrunk megszületett. Ha már nagyobb lesz, akkor már ő is tud vele jobban foglalkozni. És az meg személyfüggő, hogy az idegen szokatlan dolgokkal megbírkózik e vagy inkább elmenekül. Legyél vele kicsot türelmesebb, neki sem könnyű. Hiszen gyakorlatilag az egész élete 180 fokos fordulatot vett. Ezt fel kell dolgozni...ki így-ki úgy...lehetne rosszabb is
7/11 anonim válasza:
bocsánat az előző-előző válaszolóval ellentétben :)
8/11 anonim válasza:
Második vagyok.Pont ezért kérdeztem hogy mekkora a babájuk.Mert az apának is ahogy az anyának is ilyenkor nagyon megváltozik az élete.Az apának nem csak azt kell fel dolgozni hogy egy taggal bővült a család hanem,azt is hogy ilyenkor neki kell eltartani a családot.Ilyenkor sok férfi érzi azt hogy rettentő nagy felelősség van rajta,családfenntartó lett.Gondolom még azért te is szokod az anyaságot,mint ahogy ő az apaságot,de neked kell segítened,támogatnod őt,hogy átvészeljétek ezt az időszakot.Sok sikert,kitartást.Azért ha nagyon szomorú vagy jusson eszedbe hogy biztos nagyon szeret mindkettőtöket,és ha olyan a munkahelye ahol tudtok telefonon beszélni néha hívd fel és mond el neki hogy nagyon hiányzik mindkettőtöknek és már nagyon várjátok haza.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem. És nem akarom, hogy a kisfiam nélküle nőljön fel.
2009. szept. 18. 09:42
10/11 anonim válasza:
Válts taktikát! Gondold végig, mi a fontos számodra! A párod, és a 2 hónapos. Tehát dobd félre a múltat, a sérelmeket , és az eddigi viselkedésedet. A lehető legtöbb energiával és odaadással neveld a gyerekedet, mert az akkor is lesz, ha a párod lelép. Viszont mellette őt is aszerint várd haza, amit érzel iránta, szerelemmel, szeretettel. Viszont meg ne alázkodj, apasiknak felfordul attól a gyomruk, ha valaki csúszik utánuk a parkettán sírva. Nézz tükörbe, adj a külsődre, tornázz, ha kell, olvass kicsit, barátkozz, légy vidám, főzz neki, és simogasd, de mégegyszer mondom, ne megalázkodva. Érd el, hogy újra harcoljonérted, mert ha még kicsit szeret, akkor ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!