Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve. Adjatok tanácsot?

Figyelt kérdés

Tegnap este azt mondta a párom, hogy már un engem, és csak az a szerencsém, hogy van a baba.

Mostanában sokat féltékenykedek, és tegnap is ezen vesztünk össze és akkor mondta.

Rossz napja volt, a munkahelyen felidegesítették, és ideges volt egész nap.

Vajon komolyan mondta, vagy csak a feszültség miatt nem tudom.

2009. szept. 18. 08:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az végül is mindegy mi miatt mondom. Mérgembe én is mondok durva dolgokat, de ilyen azért nem jutna eszembe. Biztos odavágtam volna, hogy érezze ő magát szerencsésnek, hogy ott vagyok vele. Én mondjuk az első ilyen szóra költöznék, én azért mondom mindig, hogy egy nőnek mindig legyen B terve, nem szabad soha függeni egy férfitől.
2009. szept. 18. 08:24
 2/11 anonim válasza:
52%
Hát....Minek féltékenykedsz?Adott rá okot?Biztos nem lehet neki annyira jó hogy még a munkahelyén is felidegesítik,aztán hazamenne a nyugodt családi fészekbe és ott meg a felesége ba....ja.Fordítva neked hogy esne?Mekkora a pici babátok?
2009. szept. 18. 08:35
 3/11 A kérdező kommentje:

2 hónapos. Azért, mert sokat jár el itthonról. Szinte alig van itthon. Nem érzem hogy szeret, és ezért.

Persze nekem sem esne jól. De nagyon megbántott.

2009. szept. 18. 08:41
 4/11 anonim válasza:
72%
Szia! egy 2 hónapos baba mellett, ne járjon el az apuka. Nekem a párom alig várja hogy a fiával legyen, nemhogy eljárna othonról. Ilyen estben, bizti én is féltékenykednék. azt javaslom ülj le vele, beszéljétek meg. remélem minden renben lesz.
2009. szept. 18. 08:47
 5/11 anonim válasza:
100%
Ne aggódj,az én párom is mondott már hasonlókat,persze mérgében,lehet új neki a helyzet a babával,még nem tud mit kezdeni vele,mondd el neki,hogy megbántoot,talán aludj külön szobába,1éjszakát,vagy menyj el a picivel,hagyd őt otthon egyedül egy pár órára(ijessz rá)hátha magához tér.Amugy majd változik,ha nagyobb lesz a bébi,nekünk is így volt,mikr kicsi volt nem sokat foglalkozott vele,bevallotta hogy nemtudott mit kezdeni vele:(.most 14 hónapos a lányunk,és a minap azt mondta szerelmes a lányába:)sokat játszik vele,és rohan haza a munkából:)Kitartás!!!!
2009. szept. 18. 09:08
 6/11 anonim válasza:
100%
az előző válaszolóval ellentétben én meg úgy gondolom, hogy a pasik tööbége iszonyat besza*ik amikor hazajön anyuka meg a pici kis csöppség a kórházból. Pláne első babánál...a gyerekkel nem tud mit kezdeni, mert iszonyat pici és törékeny, anyuka egyfolytában a babával van, kirekesztettnek is érezheti magát. Nekünk is ez egy nehéz időszak volt amikor a Picúrunk megszületett. Ha már nagyobb lesz, akkor már ő is tud vele jobban foglalkozni. És az meg személyfüggő, hogy az idegen szokatlan dolgokkal megbírkózik e vagy inkább elmenekül. Legyél vele kicsot türelmesebb, neki sem könnyű. Hiszen gyakorlatilag az egész élete 180 fokos fordulatot vett. Ezt fel kell dolgozni...ki így-ki úgy...lehetne rosszabb is
2009. szept. 18. 09:10
 7/11 anonim válasza:
bocsánat az előző-előző válaszolóval ellentétben :)
2009. szept. 18. 09:12
 8/11 anonim válasza:
100%
Második vagyok.Pont ezért kérdeztem hogy mekkora a babájuk.Mert az apának is ahogy az anyának is ilyenkor nagyon megváltozik az élete.Az apának nem csak azt kell fel dolgozni hogy egy taggal bővült a család hanem,azt is hogy ilyenkor neki kell eltartani a családot.Ilyenkor sok férfi érzi azt hogy rettentő nagy felelősség van rajta,családfenntartó lett.Gondolom még azért te is szokod az anyaságot,mint ahogy ő az apaságot,de neked kell segítened,támogatnod őt,hogy átvészeljétek ezt az időszakot.Sok sikert,kitartást.Azért ha nagyon szomorú vagy jusson eszedbe hogy biztos nagyon szeret mindkettőtöket,és ha olyan a munkahelye ahol tudtok telefonon beszélni néha hívd fel és mond el neki hogy nagyon hiányzik mindkettőtöknek és már nagyon várjátok haza.
2009. szept. 18. 09:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem. És nem akarom, hogy a kisfiam nélküle nőljön fel.
2009. szept. 18. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Válts taktikát! Gondold végig, mi a fontos számodra! A párod, és a 2 hónapos. Tehát dobd félre a múltat, a sérelmeket , és az eddigi viselkedésedet. A lehető legtöbb energiával és odaadással neveld a gyerekedet, mert az akkor is lesz, ha a párod lelép. Viszont mellette őt is aszerint várd haza, amit érzel iránta, szerelemmel, szeretettel. Viszont meg ne alázkodj, apasiknak felfordul attól a gyomruk, ha valaki csúszik utánuk a parkettán sírva. Nézz tükörbe, adj a külsődre, tornázz, ha kell, olvass kicsit, barátkozz, légy vidám, főzz neki, és simogasd, de mégegyszer mondom, ne megalázkodva. Érd el, hogy újra harcoljonérted, mert ha még kicsit szeret, akkor ez bejön.
2009. szept. 18. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!