Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az istenért nem tudok olyan barátnőt találni, aki FOrma-1 rajongó is egyben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 01:40
12/23 A kérdező kommentje:
Aki eljönne velem a Magyar Nagydíjra.
2013. márc. 25. 01:55
13/23 anonim válasza:
14/23 Christian Death válasza:
Bostonnak.
De szerethetik a nok a forma1-est csak %-ban szerintem nagyon kicsi lehet, mert en se lattam meg olyat (meg a kerdezo se) , de te baratnoid 90%-ban biztosan a forma1-est szeretik, meg a focit.
15/23 anonim válasza:
Voltál már focimeccsen vagy Hungaroringen kedves Christian?:)
16/23 Christian Death válasza:
Egy hasonlat:
Ha egy autobuszban csak nyugdijasok ulnek, akkor abban a varosban mindenki nyugdijas?
Tehat ha tegyuk fel a stadion 1/4-e csaj akkor az orszag 1/4-e szereti a focit..
Igy a kerdezonek kb a 4.-5. csaja forma1 rajongo lett volna már.De nem az lett, vajon miert?
17/23 anonim válasza:
Hagyjad már a. Forma1-et ma is megvolt a nagy kajli, kamu.
18/23 anonim válasza:
engem a sok dráma miatt már lassan a barátok köztre emlékeztet az egész cirkusz, szóval szerintem csak idő kérdése
19/23 panini válasza:
van egy ilyen barátnőm.. kell? :D ;)
20/23 anonim válasza:
:)))))) XD Ez naaagyon jo kerdes :)
Sok lany szereti a F1et. :)Kapsz majdc olyan lanyt. S ha nem...szerettesd meg azzal a lannyal akivel akarsz lenni.
en sem szerettem mindig, most meg alig varom h lassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!