Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál magának barátnőt egy rendes fiú?
Azért, mert az csak egy szempont a sok közül, h rendes.
Hiába az, ha egyébként egy szerencsétlen.
Részben egyet tudok érteni az utolsóval! Én sokkal jobban tudok bízni egy olyan férfiban, aki nem mondogat magára semmilyen dicsőítő jelzőket, valamint nem is nyájaskodik, nyalizik nekem. Szeretem, ha nem árul az illető zsákbamacskát, a kedvessége pedig belülről fakad, és nem erőltetett, eltúlzott.
A magukat kedvesnek mondó, és közben a 'jajnemkellekalányoknak' sirámokat levágó pasikkal nekem is vannak negatív tapasztalataim. Pont ezek szoktak a sérült, depedens, tapadós, rosszindulatú, emellé unalmas, keserű, irigy senkiházi szerencsétlenek lenni, akik ezt fel sem fogják, mert önkritikájuk nincs, és nem fogják fel, hogy semmi közük a széplelkűséghez.
Tehát aki magára szajkózza a kedves, rendes...stb. jelzőket, közben pedig sír, h nem kell senkinek, ott valami nem kóser!
(TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!