Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen magam alatt vagyok!
Gratulálok drága,egy újabb áldozat vagy azok a naiv nők között,akik szerint majd megváltozik.Meg részeg volt csak azért tette,de szeret stb.
Erőszakra,megverni egy nőt nincs mentség.
Azt kell hogy mondjam,meg is érdemled,ha te ezt hagyod.Én biztos hogy lekevertem volna már párat neki,tudod van a világon önvédelem is.Engem nem verne meg senki,lehet hogy feminista a szöveg,de ez van.Jelentsd fel csak előtte készíttess látleletet.
Hagy el. Akármivel fenyegetőzik és akármit mond és akármit csinál.
Ne is próbálj meg vele bezsélni. Kutyából nem lesz szalonna. Egy alkoholista akaratgyenge sz@r ember az is marad.
Valahogy próbáld meg összeszedni magad, és futás.
De nehogy bejelentsd neki, hogy "de én elhagylak" meg mittudoménmi!!!
Ne légy a saját ellenséged. Szépen csöndben tűnj el a fenébe ahogy kiteszi a lábát!!
Persze hogy nem egyszerű! Tudod, a fontosabb döntések az életben nem egyszerűek, pláne, he egy mésik ember akaratával szembe kell menned.
Ha nem sikerül elsőre, majd sikerül másodszorra.
Tessék szépen elhatározni, és legalább megpróbálni!
Akkor is, ha nehéz.
Nem csak olyan dolgokat csinálunk az életben ami egyszerű.
Szerinted pl. azok a nők akiket foga tart valami arab férfi, és onnan lógnak meg, megszöktetve a gyereküket azoknak egyszerű? Nem... de meg kell próbálni.
HAJRÁ!
Mihez vagy kevés?
Egyedül nem tudod lenyomni az ajtó kilincsét?
Egyetlen dolgod van: Dobj el mindent, és fuss!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!