Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire fontos nektek a lány anyagi helyzete akivel együtt vagytok?
Volt itt egy ilyen kérdés csak fordítva, ahol a lányoktól kérdezték most kíváncsi vagyok, hogy ebben a helyzetben mi a fiúk véleménye.
Kort is írjatok, köszi. :)
Valamilyen szinten számít (pl. ne az legyen, hogy akkor rám telepszik, és anyagilag ki akar használni). Másrészt meg bizonyos szempontból gondot jelenthet, ha a lány csóró. Mondok egy példát. A múltkor találkoztam baráti alapon egy lánnyal, akiről tudom, hogy a családja elég szegény. Nem a lány önérzetével volt baj, de már számomra volt kellemetlen, hogy vagy egy negyed óráig könyörögtem neki, amíg hajlandó volt elfogadni egy kávét. Bármit mondtam neki (süti, kaja, kávé), mindig azt mondta, hogy nem kér, de láttam/éreztem rajta, hogy azért szeretné. A végén ki is nyögte, hogy azért jólesett neki, hogy meghívtam. És ez még csak egy találkozás volt, baráti alapon. Kapcsolatban elég nehéz lett volna folyton ezt játszani, ha a lány továbbra sem oldódik, és ennyire makacs, hogy még egy kávét is úgy kell beletuszkolni. Sok hasonló helyzetben lévő lányról tudom, hogy önérzetes, és nehezen fogadja el az ilyesmit, ez viszont egy idő után fárasztó lehet, még ha bizonyos szempontból érthető is a lány "érzékenysége".
Számomra inkább az a fontos, hogy a lánynak is legyenek életcéljai, törekedjen a jobbra, hiszen mindenki lehet nehéz anyagi helyzetben. Nem a pénz számít, hanem az, hogy ki hogyan tud megbirkózni a problémáival, vannak-e céljai, vagy inkább csak várja, hogy majd mindig mások segítenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!