Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum semmit sem enged, pedig már 2 éve együtt vagyunk. (? ) FONTOS!
Szóval a barátommal (20éves) már 2 éve együtt vagyunk.Eddig kb nyolcszor aludtunk egymásnál, és az utóbbi 2 hétvégén együtt aludtunk. Holnap megyek hozzá koliba, ami elég messze van innen.Ezért anyutól megkérdeztem, hogy nem-e ott aludhatok, és azt mondta, hogy nem, mert nem csinálhatunk ebből rendszert.
Ráadásul múltkor felhoztam neki a fogamzásgátló tablettát, és teljesen ki volt akadva.Szerintem azt se gondolta, hogy már lefeküdtünk a barátommal, mert mikor mondtam neki, hogy eddig gumival védekeztünk, akkor nagyon meglepődött.5 napig nem szólt hozzám...én éreztem magam kellemetlenül, hogy elmondtam neki.
Tudnátok valami tippet adni, hogy mit csináljak a tabival kapcsolatban, illetve ezzel a holnap együtt alvásos dologgal?Nagyon fontos lenne, mert holnap már indulok a barátomhoz... (L/18)
Jóanyád nem fog változni később sem. Ez a tipikis megszoksz avgy megszöksz esete. Amíg vele laksz, ő lesz a főnök tök mindegy hány éves vagy. True Story.
Amúgy 18 éves vagy, szerintem ne foglalkozz vele. Menj el nyugodtan. A tabiról pedig minek tudnia... Hülye voltál, hogy elmondtad neki.
21F
Beszélj vele, illetve a barátod gyakrabban menjen látogatóba hozzátok - ahol beszélgessen sokat a szüleiddel, hogy kvázi családtagként kezeljék. Egy családtagnál ugyanis már minden további nélkül ott alhatsz :)
De ez nem azonnali megoldás, idő kell hozzá. Addig sajna el kell fogadni, amit anyukád mond. Lázadozhatsz, de egy értelmes felnőtt ember nem úgy viselkedik, ezért hosszútávon hátráltatod vele az ügyetek.
A "lekéstem a buszt" elég gyerekes megoldás. Mondd meg, hogy ott maradsz, utánad menni és a fülednél fogva hazarángatni csak nem fog. Nem züllesz, nem részegeskedsz, nem csinálsz semmi rosszat, és 18 éves vagy.
Kicsit önállósítsd magad, attól még megadhatod neki a tiszteletet azért, hogy az ő házában laksz (pl. segítesz otthon, ha dolgozol, adsz haza pénzt, stb.)
A tablettát írasd fel, ha akarod, nem kell hozzá szülői díszkíséret. (de előtte nézesd meg, nincs-e trombózishajlamod. "APC rezisztencia" vérvizsgálat kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!