Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok egy ilyen spontán csókra?
Én a helyedben kicsit lassabban csinálnám, határozottan, de lassabban, h vegye a lapot h mit akarsz tőle és ha nem tetszik akkor vissza tudjon utasítani. Ha hirtelen gyors lesmárolod lehet h megromlik a barátságotok ha ő másként tekint rád.
kb. úgy h leessen neki mit akarsz, és reflexből cselekedhessen, ne legyen ideje gondolkodnia :D
Vigyázz, én ugyanígy voltam egy lánnyal, csak 8 helyett fél évig. Testvérként szeretett, eleinte én is, aztán elkezdtem többet akarni tőle. Nem csókoltam meg, de elmondtam neki, hogy mi van. Elutasított, ajánlott egy filmet, ami ahelyett, hogy segített volna rendbe tenni a dolgokat, szuicidális hangulatba vitt, aztán szinte összevesztünk, mostanára kibékültünk, de alig beszélünk.
De tudod, mit? Jobb ez így, mint volt, mert nem emészt, hogy mi lenne, ha elmondanám neki, és nem emészt az, hogy én mást szeretnék, mint ő. Az, hogy vigyázzatok a barátságotokra, hülyeség, mert neked így nem jó már többé. Szóval próbáld meg, és járj szerencsével! A fő a magabiztosság, a módszer szinte teljesen mindegy, mert ha ő is akarja, a legbénább módszer is tetszeni fog neki, ha nem, a legprofibb sem jön be. És ha esetleg veszítenél, tudd, hogy akkor is sokkal jobb lesz!
Döntsd el mihamarabb, hogy barát vagy nő, barátság vagy kapcsolat, mert a kettő együtt nem fog menni. Ha ő is nyitott, és összejöttök, utána már nem lesztek barátok.
Mellesleg ha nekem elmondanád azt, amit ide leírtál, tuti nem jönnék össze veled, mert nekem ebből az jön le, hogy felszínes vagy, akinek csak a külsőségek számítanak (haj, smink, öltözet). De ez magánvélemény.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!