Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rosszakaró velem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rosszakaró velem az exbarátnőm?

Figyelt kérdés
Miután kidobott, elég rosszul esett, de egy hét után már fittyet hánytam az egészre, és mintha azóta nem kímélne. Nem mondtam neki semmi sértőt azért mert kidobott, csak megmondtam neki hogy elkezdtem újjá-építeni az életem. Mintha szándékosan akarna nekem azzal rosszat hogy beszólogat, meg hasonlók, amikkel azt hiszi hogy szivathat, és ez elég roszul esik. Minden nő ilyen tapló ?
2009. szept. 17. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért van, mert úgy látja, hogy túl hamar túlléptél rajta. ebből arra következtet, hogy semmit nem jelentett neked és ezt akarja most megbosszulni.
2009. szept. 17. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt így szokták csinálni a könnyelmű nők! Az is lehet hogy megbánta, ezzel akarja magára felhívni a figyelmet, mert nincs képe kedvesen viselkedni. Nekem is volt olyan nőm hogy kétszer kidobott, utána már akármit csinálhatott sz.rtam rá. Akkor kezdett el gondolkodni mikor már új barátnőm volt. És nagyon jól jártam hogy megszabadultam tőle!
2009. szept. 17. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a típusú a volt barátnőd aki nehezen viseli el, hogy hamar újjá akarod építeni az életed. Nem omlottál össze, hogy kidobott illetve van tartásod és nem könyörgöd vissza magad. Gondolom nem tetted meg. Van így férfiaknál is. Az én volt barátom is ilyen volt. Úgy oldottam meg a dolgot, hogy már csak azért is nem figyeltem rá és ha véletlenül összefutottunk valahol keresztül néztem rajta. Egy idő után megunta. Remélem nálad is így lesz idővel.
2009. szept. 17. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
1. ha csak úgy kidobta, mi köze van hozzá, mennyi idő alatt lépnek rajta túl?
2009. szept. 17. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
nyilvánvalóan semmi. én csak a lány lehetséges érzéseit itam le. szerintem ez az oka a viselkedésének.
2009. szept. 17. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!