Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik kutya ugat, az nem harap. A szájkaratés lányoknak is csak a szájuk jár?
Ismerek pár lányt, aki az a tipikus beszólogatós fajta, aki úgy érzi, hogy mindenkinek, akit nem kedvel, vagy nem szimpatikus, annak oda kell szólni valami frappánsat, vagy megjegyzést tenni a külsejére, ler*bancozni más lányokat. Kibeszélni MINDENKIT a háta mögött aki nem a baráti társaságába tartozik.
És, ha megtudja, hogy a háta mögött Te mondassz valamit róla, na akkor elszabadul a pokol. És onnantól kezdve esélytelen, hogy ne gyűlöljön, ne szóljon oda, ne nézzen rád utálattal.
És ha van olyan, hogy összetalálkozik két ilyen lány, akkor megy a szájkarate, és a végén már jön: a szétverem a fejed, gyere csak ide!
Verekedni, megütni mást még egy ilyen lányt sem láttam.
De ezek tényleg megtennék, vagy Ők csak a verbális támadások szintjéig jutnak el?
Tehát láttam már Őket összeveszni a barátjukkal, vagy szakítani velük, és utána amilyen kedvesen beszéltek róluk...
Hogy kb. kibeleznék, ha ide jönne. Meg megütnék az új csajukkal együtt. Kitépnék a csajuknak a haját...
Na most ezek a lányok tényleg ilyen durvák, vagy csak jár a szájuk?
20.
Hát ha érdekel, a youtube-on fenn van a teljes film. Ha kicsit megy az angol simán érthető.
háááát... ez elég bonyolult kérdés. A legtöbb esetben csak a szájuk jár.
Én azt tapasztaltam, hogy aki rendszeresen fenyegetőzik verekedéssel, az nem teszi meg.
Az én volt barátnőm rendszeresen fenyegette anno a mostani barátnőmet. Nem történt semmi. A barátnőm egyszer mondta, hogy meg fogja tépni az exemet. egyetlen egyszer mondta!! Buliban összefutottak, és dirr -durr, mire odanéztem,az excsajom (aki mindig fenyegetőzött) már törött orral futott ki a buliból.
nekem volt osztálytársaim között voltak ilyenek. pontosabban két lány.
mindenkit kibeszéltek a háta mögött, de előtte meg nyaliztak, bár megesett, hogy be is szóltak valakinek, az idegbetegebb csaj gyakran megfenyegetett másokat, hogy -íííí, úgy megtéplek, fogad kiesik, stb. :D ám végül a "legjobb barátnőjének" a hajából tépett ki egy maréknyit valami hülyeség miatt xd de amúgy neki is inkább csak a szája volt nagy, régebben engem is cseszegetett, aztán egyszer, amikor épp kijött a suliból, barátnőmmel az udvaron vártuk és elmondtam neki, hogy ha valami baja van, azt a szemembe mondja, ne a hátam mögött legyen nagypofája, előttem meg tegye a szépet, és akkor annyira megilletődött, hogy egész végig csak ott mondta, hogy -Jó :O Oké :O
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!