Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a nők kutyái ellen?
Mindig a kutya lesz a fontosabb a kutyás lányoknál, hisz a kutya előbb volt ott mint te. Amúgy nem kell őket állandóan sétáltatni, főleg ha elég nagy az udvar, én sokszor azért viszem ki, mert unatkozom és sétálni van kedvem, akkor pedig miért ne vigyem a kutyámat is.
Olyan nőt kell találnod aki nem kutyás, de szerintem a macskás rosszabb. Nem hiába hívják a begyepesedett nőket macskás vénkisasszonyoknak. Olyat kell találnod akinek nincs állata, egy kutyával úgy sem fogsz tudni harcba szállni, mindig ő lesz a kedvesebb.
Én is párom is kutyások vagyunk, van 4, nem kérdés ki a fontosabb, párom lesz az első és csak utána a kutyák, de ezt ki is kellett érdemelni. Ha nem szereted a kutyáját nem lehetsz neki a legfontosabb.
Kutyás lány vagyok és ne haragudj, nem értem a kérdésed. Hogy miért kell kutyát tartani? Mert szeretjük őket, ennyi. Nincs ebben semmi megvetendő, sőt szerintem az állatok szeretete erény.
Ha neked ez nem jön be, válassz mást, ennyire egyszerű.
Sajnállak, hogy soha nem fogod megtapasztalni azt az őszinte szeretetet, amit egy kutya adhat és nem is fogsz tudni örülni annak az időnek, amit a kutyáddal tölthetsz, de vannak emberek, akik ezt igénylik és ettől még nem lesznek nyomik, mint ahogy te azt írtad.
Ja és hogy koszosak meg büdösek? Nem tudom, az én kutyám nagyon tiszta, ápolt, nyugodt és kicsit sem büdös. Mivel rendszeresen takarítok, (és nem csak a kutya miatt, ha nem mert egyébként is mindig kell takarítani), ezért igénytelenségnek, kosznak soha nyomát sem lehetett látni. Akinél mégis ezt tapasztalod, az alapból is igénytelen, nem pedig a kutyatartás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!