Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te otthagynád a párod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicca kérdése:

Te otthagynád a párod és buliznak tovább ha ő rosszul van és haza kell mennie?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és ma este (életemben először) haza kellett jönnöm az egyik barátja szülinapi hàzibulijából. Nagyon rosszul voltam egész nap, el sem akartam menni,de megtettem érte. Aztán annyira rosszul lettem h haza kellett jönnöm. Ő pedig ott maradt bulizni. Ez normális v én reagálom túl? Irreleváns info h annyira rosszul vagyok h kb 15 perce elajultam,egyedül vagyok itthon és ő nem válaszol az smsemre. Ennyire nem érdekli mi van velem h rá sem pillant a telefonjara?

2013. márc. 24. 01:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem valószínű, hogy igazán szeret téged. Szerintem.
2013. márc. 24. 01:25
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Önzőség más buliját elrontani csak mert neked problémáid vannak. Kicsit figyelj oda a párodra is vagy ha te ilyen magadba zárkózó típus vagy akkor verssé má be egy pá pálinkát abban a házibuliban azt ott ájuljá má el mer komolyan összecsinálom magam hogy mennyire milyen önző emberek vannak mint te.Na szisszentek egy sört
2013. márc. 24. 01:25
 13/25 A kérdező kommentje:
Elajultam :( csak h mondom ezt meg o nem tudja. Azért kérdeztem rá. Mindenkinek köszönöm a választ!
2013. márc. 24. 01:26
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem normális dolog, én ilyen helyzetben biztos nem maradnék tovább bulizni. Ha rosszul van a barátnőm, nem mondom azt, hogy menj haza, ahogy tudsz, tőlem akár össze is eshetsz az úton, én akkor is maradok bulizni. Ilyenkor az a minimum, hogy hazaviszem vagy ha már ittunk, akkor hazakísérem busszal/gyalog akárhogy.
2013. márc. 24. 01:27
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Vagy szisszentek egy jó Schlossmühlét oszt jónapotkívánok attól még megvakulni is lehet. És akkor nekem kisegít? Ha meg valaki beteg és a másik terhére lesz csak minek meg bulizni? Mé nem maradtá má ugyan otthon oszt főztél egy jó erős húslevet?
2013. márc. 24. 01:30
 16/25 anonim ***** válasza:

én biztos, hogy hazamentem volna veled. szakíts azzal a s*ggfejjel.

22f. de furcsa h nem 1-est hanem 2est kell írni..:S

2013. márc. 24. 01:31
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk volt mindkettőre pl., mikor én lettem rosszul jött velem, sőt másnap nem is ment gyakszira, s mikor Ő lett rosszul én sem hagytam egyedül. Nem tudom, de nálunk ez alap dolog, h szeretjük s figyelünk egymásra.

(N)

2013. márc. 24. 01:33
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
meg azt se hogy a világon
2013. márc. 24. 01:37
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha valakit igazán szeretek, akkor az ő "baja" fontosabb nekem mint a saját szórakozásom. Három év kellet, hogy kiderüljön a párodról, hogy nem kicsit önző, felelőtlen?
2013. márc. 24. 03:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha annyira sz@rul lennél akkor nem írogatnál ide gyakorira sem. Lehet én vagyok a hülye de aki rosszul van az fekszik az ágyban és örül hogy él. Legalábbis én a legutóbbi rosszullétemnél így voltam. Ha már gépezni tudsz nincs nagy baj ezt valszeg ő is látta amikor eljöttél hogy nincs nagy gáz.
2013. márc. 24. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!