Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te otthagynád a szerelmedet egy nagyon jó állásért?
Nőt mindig lehet találni ...
De egyébként ha szeretitek egymást, akkor meg megoldjátok a kérdést ...
Mennyi pénzéhes illetve csalódott ember...
Egyébként havi 500ért nem érdemes szerintem. Külföldön nem lehet annyiból megélni mint itthon. Ha már megy az ember, akkor tényleg keressen annyit, hogy az életét meg tudja alapozni.
De döntened neked kell!!!
Én nem. De te hagyd ott! Ha ezen gondolkodsz, akkor nem kérdés. Ha igazán a szerelmed lenne, eszedbe sem jutna ilyesmi. Tapasztalat.
Úgyhogy mivel nem egy igazán nagy szerelem ez, hiába is etetsz itt ezzel minket, meg lehet, magad is ezzel áltatod, szerintem meg fogod bánni, ha nem az állást választod.
Ha igazán szerelmes lennék nem hiszem hogy menne. Egyszerű hiába a jó munka és a kinti élet ha közben folyton ő járna a fejemben. Nem tudnám elviselni a tudatot sem hogy megbántottam most miattam szenved. mert szerelmes vagyok. Tehát a lényeg át kell gondolnod hogy valóban a szerelmed e a párod. Szerelmes vagy? El tudod képzelni nélküle az életedet?
Kettő. Biztos hogy nem jöhetne veled? Nem lehetne megoldani valahogy? Miért ne próbálhatna meg találni állást abban a városban ahová menni fogsz? Akármilyet? Ha a barátnőd életed szerelmének tart miért gondolod hogy nem lenne képes egy ilyen váltásra érted? Semmi sem lehetetlen ha az ember eléggé akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!