Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te otthagynád a szerelmedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te otthagynád a szerelmedet egy nagyon jó állásért?

Figyelt kérdés
Barátnömmel 3 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást.Sajnos a pénz épphogy elég,most viszont lenne egy lehetöség külföldön állást vállalni ahová a párom nem jöhetne velem.Kb. fél millió lenne a fizu havonta. Tudom ha elmegyek vége lesz.Maradjak vagy menjek??
2013. febr. 25. 14:24
1 2
 1/15 Problem? ***** válasza:
Szerintem szép dolog a szerelem de azzal jól nem laksz szóval dobbants mindenképp.
2013. febr. 25. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:
a pénzt válaszd! én tuti lépnék a helyedben, a csaj meg csináljon, amit akar.
2013. febr. 25. 14:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Nőt mindig lehet találni ...

De egyébként ha szeretitek egymást, akkor meg megoldjátok a kérdést ...

2013. febr. 25. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Nos én is a barátnőmmel 3 évig voltam, nem is mentem külföldre miatta volt eljegyzés is stb azt miután lemondtam az állásról rá 2 hónapra Elhagyott egy másik gyerek miatt, pedig pont róla nem gondoltam ezt. Szal én azt mondom legyél te az első ne a barátnőd és ha úgy gondolod hogy ezzel tuti magasra jutnál akkor mindenképp vállald el azt majd kint keresel egy új barátnőt. Hidd el sokan örülnének iylen munkának szal ne hagyd ki.
2013. febr. 25. 14:29
 5/15 anonim ***** válasza:
A pénzt válaszd! Meg legalább leteszteled a kiscsajt h akkor is veled marad-e ha kimész, vagy az első héten már mással fog .......
2013. febr. 25. 14:31
 6/15 Pj0tr ***** válasza:
6%

Mennyi pénzéhes illetve csalódott ember...

Egyébként havi 500ért nem érdemes szerintem. Külföldön nem lehet annyiból megélni mint itthon. Ha már megy az ember, akkor tényleg keressen annyit, hogy az életét meg tudja alapozni.

De döntened neked kell!!!

2013. febr. 25. 14:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért nem mehet veled a párod? Én azt mondom, hogy vállald el a külföldit de ne szakíts, ha lehetőség adódik a párod megy utánad, ha meg nem működik akkor nem is volt az igazi, és találsz mást.
 8/15 anonim ***** válasza:
39%

Én nem. De te hagyd ott! Ha ezen gondolkodsz, akkor nem kérdés. Ha igazán a szerelmed lenne, eszedbe sem jutna ilyesmi. Tapasztalat.

Úgyhogy mivel nem egy igazán nagy szerelem ez, hiába is etetsz itt ezzel minket, meg lehet, magad is ezzel áltatod, szerintem meg fogod bánni, ha nem az állást választod.

9/15 anonim ***** válasza:

Ha igazán szerelmes lennék nem hiszem hogy menne. Egyszerű hiába a jó munka és a kinti élet ha közben folyton ő járna a fejemben. Nem tudnám elviselni a tudatot sem hogy megbántottam most miattam szenved. mert szerelmes vagyok. Tehát a lényeg át kell gondolnod hogy valóban a szerelmed e a párod. Szerelmes vagy? El tudod képzelni nélküle az életedet?

Kettő. Biztos hogy nem jöhetne veled? Nem lehetne megoldani valahogy? Miért ne próbálhatna meg találni állást abban a városban ahová menni fogsz? Akármilyet? Ha a barátnőd életed szerelmének tart miért gondolod hogy nem lenne képes egy ilyen váltásra érted? Semmi sem lehetetlen ha az ember eléggé akarja.

2013. febr. 25. 14:36
 10/15 anonim ***** válasza:
S ő miért ne mehetne? Nem feltétlenül oda ahova te... Csak talál magának kint valami melót. Nem? Tudod szokták mondani aki keres az talál... Na ez pont ilyen. Kimentek közösen oszt' cső. Vagy te kimész, lezsírozol mindent, ő meg utánad megy. Ez olyan nehéz? Gondolkozni kell a megoldáson, nem pedig a buktatókat keresni.
2013. febr. 25. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!