Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te otthagynád a szerelmedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te otthagynád a szerelmedet egy nagyon jó állásért?

Figyelt kérdés
Barátnömmel 3 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást.Sajnos a pénz épphogy elég,most viszont lenne egy lehetöség külföldön állást vállalni ahová a párom nem jöhetne velem.Kb. fél millió lenne a fizu havonta. Tudom ha elmegyek vége lesz.Maradjak vagy menjek??
2013. febr. 25. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Már eleve nem ilyen fizetés kellene, hanem valamivel több, hogy egyáltalán gondolkozzak rajta, hogy kimenjek.
2013. febr. 25. 14:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez egy hajós meló és az ottlét ingyen van.A pénz nettó.Nagyon sok kapcsolatom volt de sosem volt az igazi ez viszont annak tünik,neki én vagyok az elsö pasi az életében.Jelenleg ennek az összegnek negyedéböl éldegélünk.Na most senki ne jöjjön azzal hogy mennyien örülnének még ennek is stb.mert erre nem vagyok kiváncsi.
2013. febr. 25. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:

" én vagyok az elsö pasi az életében"

Akkor ez valószínűleg nem fog örökké tartani ...

2013. febr. 25. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy igazinak tűnik, még nem igazi. Hidd el, nem piszkálni akarlak azzal, hogy nem hiszem, hogy ez olyan nagy szerelem nálad. Csak tapasztalat. Ha olyan fülig szerelmes az ember, akkor nem is agyal azon, hogy jobb anyagi lehetőség reményében elhagyja, még elméletben sem.

Ilyen helyzetben meg lehet, hogy megbánnád, ha nem a melót választanád.

2013. febr. 25. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézd ez egy lehetőség Neked, szerintem menjél. Ha szeret megvár, ha nem akkor nem. Kár lenne részedről kihagyni, mert ilyen nem mindig van. A másik érdekes is. Ez az én véleményem. N
2013. febr. 25. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!