Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te otthagynád a párod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicca kérdése:

Te otthagynád a párod és buliznak tovább ha ő rosszul van és haza kell mennie?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és ma este (életemben először) haza kellett jönnöm az egyik barátja szülinapi hàzibulijából. Nagyon rosszul voltam egész nap, el sem akartam menni,de megtettem érte. Aztán annyira rosszul lettem h haza kellett jönnöm. Ő pedig ott maradt bulizni. Ez normális v én reagálom túl? Irreleváns info h annyira rosszul vagyok h kb 15 perce elajultam,egyedül vagyok itthon és ő nem válaszol az smsemre. Ennyire nem érdekli mi van velem h rá sem pillant a telefonjara?

2013. márc. 24. 01:08
1 2 3
 1/25 Pretty Ballerina ***** válasza:
79%
Dehogy hagynám ott, a bulit hagynám ott és hazamennék vele. Nem kérdés.
2013. márc. 24. 01:13
 2/25 anonim ***** válasza:
51%

simán szakítás járna ezután

F

2013. márc. 24. 01:13
 3/25 anonim ***** válasza:
78%
Minimum hazakísérném és ágyba tenném épségben. De onnantól már a legjobb buliba sem lenne hangulatom visszamenni, ha látom, hogy Ő rosszul van.
2013. márc. 24. 01:14
 4/25 anonim ***** válasza:
68%

ez nem normális ez egy papucsállatka szintű parasztság

reagáld túl szerintem ki is dobhatnád

2013. márc. 24. 01:14
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Ennek az embernek te egy nulla vagy.
2013. márc. 24. 01:18
 6/25 anonim ***** válasza:
44%
Maradhatsz mellette, meg lelkifurdalást is csinálhatsz neki-pár nap és ugyan itt tartotok. Aztán vigyázz magadra, nehogy beteg legyél jobban, mert valószinűleg ennél még jobban magadra leszel hagyva.
2013. márc. 24. 01:20
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor is ez lenne a véleményetek ha az "irreleváns info" nem lenne ott? Csak mert o ugye arról meg nem tud. A tesoja azt mondta h ez teljesen normális h ha én rosszul vagyok akkor hazamegyek pihenni o meg marad a buliban.
2013. márc. 24. 01:20
 8/25 anonim ***** válasza:
68%
7-es A társ a bajban is társ, és nem csak a jóban.
2013. márc. 24. 01:23
 9/25 Pretty Ballerina ***** válasza:
74%
Persze, hogy akkor is. Ha szarul van az, akit szeretek, akkor nem bulizni akarok, hanem segíteni neki, amiben csak tudok.
2013. márc. 24. 01:24
 10/25 anonim ***** válasza:

7. nem teljesen értem most így, az irreleválns infóval kapcsolatban mi lenne más?

ha tegyük fel, nem ájultál el mégsem, akkor is akár elájulhattál volna, a lényeg ugyanaz, magadra hagyott.

2013. márc. 24. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!