Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire akadnátok ki? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire akadnátok ki? Ti tennétek ilyet?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam rgy kis plüst életem szerelmétől..vele aludtam mindig..és ma kiderült,hogy az ex csajátol kapta ..aki a város bombázoja.(nagy cici.jo szaj.jo haj élénk kék szem és sötét barna haj)lányok ti mennyire akadnátok ki?Fiuk ti tennétek ilyet?
2013. márc. 23. 21:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
lehetséges:)hogy nem volt otlete de azert ..megis szarul esik:(
2013. márc. 23. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
De ez tök gáz, hiába srác. Ennyi esze lehetne.
2013. márc. 23. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Valami defekt van a fiú agyában. Ez gáz.
2013. márc. 23. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én visszaadnám neki és megmondanám, hogy ez rosszulesett. Tökmindegy, hogy néz ki az exe, az ajándék a szeretetünk egyfajta kifejeződése a másik iránt. Ne adja már tovább neked azt a tárgyat, amivel valamikor a volt barátnője fejezte ki az iránta való szeretetét. Ez taplóság.
2013. márc. 23. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt :D
2013. márc. 23. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!