Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női logika rejtelmei. Ti is csináltatok ilyet lányok?
Tudom milyen volt a barátnőm előttem. Nekem még is olyan nehezen akarja odaadni magát. Talán azért, mert sokat jelentek neki, és tényleg ő is hosszútávra tervez, és nem akarja elrontani azzal, hogy elsietjük.
Ez egészen biztos hogy így van, csak furcsa ez a múltját tekintve.
Ez olyan mint hogy ha.... Nem is tudom milyen hasonlattal élhetnék. Ugyan akkor pedig nem bánom hogy ilyen
" Talán azért, mert sokat jelentek neki, és tényleg ő is hosszútávra tervez, és nem akarja elrontani azzal, hogy elsietjük."
Szerintem ezért. És ennek örülj inkább. Nem a múlt számít, mert az már nincs. :)
1. hát ez érdekes,nálam a legtöbb,amíg csók nélkül hagyott egy nő,az 1 óra volt az első randin.A leg kevesebb 10 perc,szintén az első randin.Ráadásul nem ribancok voltak,normális csajok.
Kérdező,a nők érdekes lények.Szépségükhöz és a lelkükhöz semmi sem hasonlítható.Mindig csodáltam,hogy lehet ilyen sok jó egyetlen életben.Megérteni összességében nem lehet őket,csak 1et ismerhetsz ki egy élet alatt.
Miért rontaná el, ha elsieti? o.O
Nekem momentán azzal rontaná el, ha sokáig húzná az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!