Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kibuknál, ha a párod ilyet csinálna?
A barátomat ma este felhívta az egyik ex ágyasa (nem volt kapcsolat, csak néha összejártak), hogy van 2 színházjegye, de nincs kivel elmennie, és elmenne-e vele. Ő pedig elment, mondván, hogy a csaj most valami nagyon jó pozícióba került egy cégnél, ő pedig úgyis munkát akar váltani, hátha tudna neki segíteni. Azt hozzá kell tennem, hogy a barátom elmondta nekem, hogy eddig kb. az összes barátnőjét megcsalta, de meg akar változni, és engem fog - tudom, szokásos szöveg, nem akarok naiv lenni, de bízni is szeretnék benne. Egyébként távkapcsolatban élünk, de minden héten együtt töltünk 2-3 napot.
Szóval, te ki lennél bukva? Hogyan reagálnál erre?
Szerintem leckéztesd meg egy jóóóó nagy....Szakítással!
Ha aaanyira a mindene vagy majd tesz érted sokat... Ha nem, isten áldja....
ne haragudj ilyennel távkapcsolatban élni?
ezt nem gondoltad komolyan, a válaszolok amit írtak, igazak
nem fog meg változni, ja munkát keresni? jó szöveg, ha véletlen lesz, akkor meg kel hálálni természetben
komolyan gondolkodjál el, szakítsál és keressél egy igazit, aki szeret is , ez csak tanács N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!