Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te kibuknál, ha a párod ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kibuknál, ha a párod ilyet csinálna?

Figyelt kérdés

A barátomat ma este felhívta az egyik ex ágyasa (nem volt kapcsolat, csak néha összejártak), hogy van 2 színházjegye, de nincs kivel elmennie, és elmenne-e vele. Ő pedig elment, mondván, hogy a csaj most valami nagyon jó pozícióba került egy cégnél, ő pedig úgyis munkát akar váltani, hátha tudna neki segíteni. Azt hozzá kell tennem, hogy a barátom elmondta nekem, hogy eddig kb. az összes barátnőjét megcsalta, de meg akar változni, és engem fog - tudom, szokásos szöveg, nem akarok naiv lenni, de bízni is szeretnék benne. Egyébként távkapcsolatban élünk, de minden héten együtt töltünk 2-3 napot.

Szóval, te ki lennél bukva? Hogyan reagálnál erre?

2013. márc. 21. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hülyének néz téged ez a pasi.
2013. márc. 21. 20:34
 2/19 fospuska ***** válasza:
100%
á,dehogy. csak összepakolnám a cuccait,mire hazaér a színházból.
2013. márc. 21. 20:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha dobod a fószert, nem fog változni...
2013. márc. 21. 20:35
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Bukott ügy. Addig hagyd el, amíg nem csal meg. Már ha eddig nem tette még meg. Aki az eddigi barátnőit megcsalta az nem igen fog megváltozni.
2013. márc. 21. 20:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ahogy az első is írta már, hülyére vesz, de megteheti, ha ennyien hagyják
2013. márc. 21. 20:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Te is egy vagy a sok közűl akik meg lettek csalva! Hülyének vagy nézve!
2013. márc. 21. 20:39
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom összepakolni a cuccait, mert 200 km-re vagyok. :D
2013. márc. 21. 20:41
 8/19 fospuska ***** válasza:
100%
egy fogkeféje csak van nálad. a wc meg sose tud elég tiszta lenni.:) keress egy olyat,aki kéznél van és nem néz hülyének. :
2013. márc. 21. 20:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leckéztesd meg egy jóóóó nagy....Szakítással!

Ha aaanyira a mindene vagy majd tesz érted sokat... Ha nem, isten áldja....

2013. márc. 21. 20:44
 10/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj ilyennel távkapcsolatban élni?

ezt nem gondoltad komolyan, a válaszolok amit írtak, igazak

nem fog meg változni, ja munkát keresni? jó szöveg, ha véletlen lesz, akkor meg kel hálálni természetben

komolyan gondolkodjál el, szakítsál és keressél egy igazit, aki szeret is , ez csak tanács N

2013. márc. 21. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!