Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kibuknál, ha a párod ilyet csinálna?
A barátomat ma este felhívta az egyik ex ágyasa (nem volt kapcsolat, csak néha összejártak), hogy van 2 színházjegye, de nincs kivel elmennie, és elmenne-e vele. Ő pedig elment, mondván, hogy a csaj most valami nagyon jó pozícióba került egy cégnél, ő pedig úgyis munkát akar váltani, hátha tudna neki segíteni. Azt hozzá kell tennem, hogy a barátom elmondta nekem, hogy eddig kb. az összes barátnőjét megcsalta, de meg akar változni, és engem fog - tudom, szokásos szöveg, nem akarok naiv lenni, de bízni is szeretnék benne. Egyébként távkapcsolatban élünk, de minden héten együtt töltünk 2-3 napot.
Szóval, te ki lennél bukva? Hogyan reagálnál erre?
Nem azt szeretem, ha hülyének néznek, hanem őt szeretem. :(
Tudom, visszaolvasva ez az egész sztori nagyon rosszul hangzik.
De egyébként nem kamukirály, nagyon őszinte beszélgetéseink vannak, minden gyarlóságáról beszámolt már nekem. Csak mégis ott van bennem, hogy mi van, ha egyszer velem szemben követ el valamit, és azt nem fogja elmondani.
Nem tudom, ki hogy van vele, ha nekem van egy kapcsolatom és a volt szeretőm csak úgy, adjuramisten elhív színházba (akivel amúgy nincs kapcsolatom), én nem megyek el vele. Mert vajon miért hív el? Az égvilágon senkije nincs, akivel ezt a kulturális élményt megoszthatja, csak a volt szerető? Na neeeee!
A másik: ha tudom, hogy jó pozícióba került és mindenképpen latba akarom vetni ezt a kapcsolatomat felhívom és megkérem, hogy esetleg nem-e beprotezsálna. Legfeljebb beülök vele valahova egy kávéra, odaadom az önéletrajzomat, elbeszélgetek vele a munkáról és ennyi. DE nem kísérgetem színházba, moziba, szülinapi zsúrra, stb.
Hát azért nem eszik olyan forrón a kását, hidd el nem a színházba fog megcsalni sem előtte sem utána! Ha meg akar csalni bármikor megteheti hiszen távkapcsolatban vagytok! Bármikor felhívhatta volna a csajt hogy fussunk össze itt meg itt és te az egészről semmit sem tudsz...
Ez a színház dolgot pont azért mondta el hogy tudj róla hogy merre jár és kivel, mert ügye azt sem lett volna kötelező elmondani hogy az exkúrótársával megy....
Szóval az biztos hogy nem a színház alatt fog magcsalni. De nekem is fura hogy mért együtt mennek? mért tartják egyáltalán a kapcsolatot? Ez itt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!