Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fingik és böfög előttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fingik és böfög előttem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Lányok ti is így viselkedtek a pasitok előtt?

Már mondtam neki, hogy engem ez zavar, addig menjen ki wcre de ugyan úgy csinálja, eléggé lehangol engem ez, tök szép lány és úgy viselkedik mint egy disznó, ráadásul nem győzök utána szellőztetni.

2013. márc. 23. 18:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

örüljél már, hogy fingik előtted... bár nekem lenne csajok, és az fingana előttem :) utána dugnám meg az fix :)))

böfögés az tényleg annyira nem jó... de szellőztetni meg lehet, ha szükséges

2013. ápr. 3. 12:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
de ha nem kell a fingós barátnőd, küld hozzám, nálam egész nap finghat, ha jól esik neki ;)
2013. ápr. 3. 13:02
 23/26 balazs831 válasza:
100%
Én imádok nagyokat fingani. A barátnőmnek majd egy év kellett hozzá, hogy el merje magát engedni mellettem. Ha fingani kell, hát fingunk. Egy normális párkapcsolatban szerintem ez belefér.
2016. márc. 4. 15:26
 24/26 anonim ***** válasza:
93%
Nyomorék inkább kúrd seggbe a nőt, hogy ne fingorásszon annyit. xD
2018. márc. 11. 07:26
 25/26 anonim ***** válasza:
1; fingjál vissza neki. 2; a legjobb az számomra ha a takaró alá fingik vagy a wc-be durrogtat állati módon és jön fel a szag 😀🥰 ha nekem lenne ilyen nőm én megtisztelve érezném magam, csak ő se undorodjon az enyémtől 🙂
2021. jan. 6. 15:49
 26/26 anonim ***** válasza:
A böfögés nekem sem a legjobb dolog abból már nem csinálnék fétist 🙂
2021. jan. 6. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!