Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy multi cégnél dolgozom. A multi cég feje kiszemelt magának, de amikor oda kerültem a céghez dolgozni nagyon leírta magát előttem. A vonzalom megvan. Ebből lehet párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Csak az a problémám, ha főnöknek ellenszenves volt, milyen lehet párkapcsolatban? Azóta próbál kedves, lenni egyébként, miután jobban megismert.. Szerintetek teljesen más az ember a munkában, mint otthon a parterével, vagy azért ha valaki a munkában gerinctelen, meg lekezelő akkor az életben is olyan?2013. jan. 18. 14:15
1/11 fospuska válasza:
aki gyökér,az gyökér. ha otthon elsőre nem is,de olyan konfliktushelyzetben,amikor van vesztenivalója,előjön belőle a sültparaszt,aztán nem fogod győzni megpofozni.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen én is pont ettől félek.. akkor szerinted is az ember alap jelleme a munkában is ott van? Egyébként pénz miatt volt a konfliktus.. Csak ahogy kezelte a helyzetet nem tetszett..
2013. jan. 18. 14:18
3/11 anonim válasza:
Házi nyúlra lőni egyenlő az öngyilkossággal.. de persze tetudod mit akarsz.
4/11 A kérdező kommentje:
Meg az én hibámból is.. jogos volt a kioktatás, csak a stílusa nem tetszett.
2013. jan. 18. 14:22
5/11 A kérdező kommentje:
hát ha akarnék tőle valamit, akkor keresnék másik munkát csakúgy lehetne. Mert a munkaköröm is olyan, hogy ilyesmi nem fér bele. Csak gondolkodom, hogy egyáltalán esélyt adjak-e a dolognak, egyáltalán..
2013. jan. 18. 14:23
6/11 fospuska válasza:
nem tenném. az arrogancia-ha előkerül-nem válogat túlságosan családtag és kolléga között.
7/11 Béca válasza:
Érdekes, hogy egy felmérés szerint nem azok a legboldogabb, és legszerethetőbb emberek akiknek sok pénzük van, vagy akik vezető beosztásban vannak. Egy másik szerint a főnökök ugyanolyan bunkók a magánéletben mint a munkahelyen. A TV-ben mindig az van, hogy a főnök a valaki(ez egyfajta beidegződés) ezért lenézi a többi "átlagembert". Közben ugyanolyan ember mint a többi.
8/11 A kérdező kommentje:
És nektek nem volt olyan, hogy elsőre valaki a munkában nem volt szimpatikus, utána mint embert jobban megismerted, és megszeretted? Csak mert azóta teljesen másmilyen velem. Mondjuk nem volt köztünk semmi. És ha megkapna, lehet előjönne az igazi énje..
2013. jan. 18. 14:30
9/11 A kérdező kommentje:
Hát valamennyire érthető, mert aki gazdag, vagy vezető beosztásban van, az a többi emberen átgyalogolt, valamilyen szinten, nem? Gazdag meg úgy lesz az ember ha másokat kihasznál, legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint. Egy pár gazdag embert ismerek. Én csak azt kérdezem, hogy a munkát és az otthoni dolgokat szét lehet-e választani, valamilyen szinten? Hogy én otthon csendesebb vagyok, a munkában viszont arrogánsabb, hiszen pénzből él az ember..
2013. jan. 18. 14:33
10/11 fospuska válasza:
egen,magyarországon ma egy multinál főnöknek lenni pontosan ezt jelenti az esetek nagy többségében. felfelé nyal,lefele tapos. otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!