Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz véleménnyel van rólam a párom, és nem tudom mit tehetnék?
Sajnos nehéz ezt feldolgoznom. Neki megfelelni kőkemény. Tegnap például figyelmetlennek titulált.
A konkrét eset, amire mondta a következő volt: rohantunk el gyerekestül, gyorsan kerestem szatyrot a lánykám váltócsizmájának. Párom közben már kapta is fel a félcipőt (télen!!!???)és már iszkoltunk is.
Aztán később este megkaptam, hogy milyen hanyag vagyok és figyelmetlen.
Hiszen olyan is volt, hogy nem vittem a gyerkőcnek satyit, mert elfelejtettem, és vissza kellett mennem érte. _ ezt is felhozta példának.
De az emberek néha feledékenyek, és vele hányszor de hányszor előfordult már ilyesmi, te jó ég. Mégsem bántom ezzel.
Nem bírom, hogy ilyen véleménnyel van rólam. Hogy dolgozzam fel?
Ne azt mondjátok kérlek, hogy ez az ember .... és nem kéne ezt erőltetni. Nem úgy megy az, hogy az ember lánya csak úgy felrúgja az életét.
Kedves előző! nem ilyen egyszerű. Ugyanis ha ő valami ilyesmit "vesz észre", a hangulata mélyrepülésbe kezd. Onnantól fogva, nem is foglalkozik semmivel, egy robot lesz.
Nekem meg már hiányzik egy kis meghittség.
Igen, kezelni kéne őt egy pszichológusnak már, de teljesen elzárkózik tőle. Sőt, sérti őt a javaslat.
Sokszor, mint tegnap is próbáltunk erről beszélni. De a vége az volt, hogy én könnyekben törtem ki, ő meg megint csak a magáét szajkózta.
Ő egy önelégült, idegbeteg barom!
Lelkileg sérült. Számára csakis a saját világa létezik, bárki aki ezen kívül áll, számára tűrhetetlen!
Az ilyennel nagyon nehéz beszélni. De ha nem beszélsz vele, akkor nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!