Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátaim utálják a párom. Folyton szidják elöttem. Ami már zavar eléggé. Mm?
Figyelt kérdés
Szeretem a barátaim.. de nem jönnek ki a barátommal. nem azzal van a probléma hogy nem kedvelik hanem hogy szidják elöttem. bármit mesélek nekik, kiröhögnek,leszólnak. Kaptam a barátomtól nőnapra egy tavaszi virágcsokrot aminek én nagyon örültem, ahelyett hogy örülnének a boldogságomnak. Leszólták, és kinevették nagyon!! Közeleg a szülinapom és már arról se mesélhetek nekik hogy milyen lesz a barátommal mertt már akkor is kinevetnének..és azt mondanák hogy nyálas. én nem tenném meg ezt a helyükbe. a barátom egy rossz szót se szól rájuk viszont a barátaim mindig.. Nagyon szeretem őket. de ez rosszul esik!2013. márc. 18. 18:56
2/5 anonim válasza:
AZ ilyen barátok nem is barátok. Aki tényleg a BARÁTOD, az veled együtt örül, és ha valami nem tetszik neki a párodban, azt nem mutatja ki, max szakításnál szidja össze meg vissza. Ezek egyszerű haverok, akikkel meg kell szakítani a kapcsolatot, és keresni jobbat, mert lépten-nyomon szivatni fognak ezzel.
3/5 anonim válasza:
tőlem, ha ezeket nevezed barátoknak, sajnálom, de ezek a megnyilvánulások nem azok, mások örömének nem örülnek
az meg Te mit csinálsz a pároddal mi a francért kell beszámolni, ezt sajnálom, de gondolkozzál már
miért kell úgy csinálni ahogy ők gondolják, ne légy már ilyen
legyél már kicsivel érettebb és szelektáljál, nem kell nekik mondani semmit, meg fogja őket enni a fene, miért nem mondasz, ekkor megmondhatod nem kell lenézni a másikat, N
4/5 anonim válasza:
Megmerném kockáztatni a 100%-ot
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából volt egy össze zördülésük pár hónapja.. és inkább amiatt lehet ez. csak nem tudok örülni semminek ha ők is folyton leszólják a dolgokat a barátommal kapcsolatba.
2013. márc. 18. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!