Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vagyok én? Női tulajdonságokkal kotyvasztott F? (bővebben lent)
Szerintem csak tudatosítanod kellene magadban, hogy férfinak érzed magad. Férfiasság belülről fakad, nem mindenféle sztereotípiában. Szerintem egy nő sem szeretne pótmama lenni és a kapcsolatban szeretnénk megélni a nőiességet, ami egy férfival lehetséges. Csak tőled függ hogy érzed magad ès minek tartod.
Ha ezen tudnál javítani szerintem ideális társ lehetnél.
21/N
Szia, nem kaptad meg anyukádtól azokat a dolgokat, amik járnak egy gyereknek. Ezért aztán a párkapcsolatból próbálod meg pótolni. Evvel nem vagy egyedül, a legtöbb embernek így van sajnos, csak nem tudatosak rá.
Eleinte nem baj, de mire középkorú leszel, már jó volna ezeket a hiányérzeteket meggyógyítanod Magadban, mert egy párkapcsolat, szerelmi kapcsolat csak egyenrangú verzióban kielégítő, az alárendelt amit érez a domináns iránt, az nem szeretet ugyanis és viszont sem...
És egyre többen tudatosak rá, hogy ezeket a nemszerelmi érzéseket ne fogadják el az udvarlótól.
"Amikor adódott 1x-2x szituáció, hogy megtörténhetett volna az aktus, már szinte remegtem, hogy húúú de leteperném ezt a csajt. De valami mindig visszafogott, hogy szeretném az igazival elveszíteni. (egy F)"
Jó, és mitől érezted úgy, hogy ő nem az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!