Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vagyok én? Női tulajdonságokkal kotyvasztott F? (bővebben lent)
Szia. Vannak ilyen férfiak, nem te vagy az egyetlen. A férjem - mindenki macsónak nézi, amíg meg nem ismeri, mert állandóan tudatosan álcázza az igazi énjét, de ugyanilyen. Mindig neveteünk azon, hogy a kapcsolatunkban én vagyok a férfi, ő a nő. Pl. hamarább sír egy érzelmes filmen, mint én. Mindig mindenről beszélni akar. Én befelé forduló vagyok, de folyton szekál: beszéljük meg! Nagyon sok gyengédséget követel és ad. Szóval, férfitestbe bujtatott női lélek :) Szexuálisan minden rendben, nagyon is. Most olvastam Helen Fisher személyiségbesorolását, és végre megértettem. Ez az antropológus, kutató azt állítja többek közt, hoyg minden ember 4 alapvető személyiségcsoportba tartozik, mégpedig az alapján, hogy mely fő hormon uralja az agyműködését.
Így vannak dopamin, szerotonin, tesztoszteron és ösztrogénvezérelt személyiségek. Nos, látatlanban is állítom, te ösztrogénvezérelt vagy. Én, pl - nő léttemre, tesztoszteronvezérelt. Tehát ez nem nemfüggő. És érdekes a is, hoyg az ösztrogénvezérelt agy ösztönösen tesztoszteronvezérelt állandó társat választ - ez esetünkben is így van - ez a jó kapcsolat alapja. A másik kettő, a dopamin és a szerotonin magához hasonlót, a teszto és az ösztro pedig épp ellentéteset választ...Nem tudok linket adni, ez az anyag angolul érhető el, ha jó vagy angolból , küldök. De ne parázz már felesleges dolgokon. Ilyen vagy és kész. Találj olyan társat, akinek így vagy jó. Sok nő bukik erre, tudod engem hány nő irigyel? A férjem messze megértőbb, nőtisztelőbb és simulékonyabb, mint a sokéves átlag...39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!