Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fingik és böfög előttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fingik és böfög előttem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Lányok ti is így viselkedtek a pasitok előtt?

Már mondtam neki, hogy engem ez zavar, addig menjen ki wcre de ugyan úgy csinálja, eléggé lehangol engem ez, tök szép lány és úgy viselkedik mint egy disznó, ráadásul nem győzök utána szellőztetni.

2013. márc. 23. 18:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
egyél babot ... sokat ... aztán gázosítsd el a csajt, hátha élvezi :)
2013. márc. 23. 18:30
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Mondd neki, hogy nyugodtan sz@rjon az asztal közepére.
2013. márc. 23. 18:36
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
... vagy Te sz@rj az asztal középre.
2013. márc. 23. 18:37
 14/26 Pretty_Fighter ***** válasza:
91%

Fingik,büfög...Eej,szarni is szokott a szemét?

Jó egy büfit el lehet intézni diszkréten is,de ha fingani kell,miért mászkáljon ki folyton? Te is szoktál.emberi dolog.meg ez milyen már? pillanat szerelmem kimegyek fingani,mert te nem tudod elviselni,hogy a lányok is csinálnak ilyet.

2013. márc. 23. 18:46
 15/26 anonim ***** válasza:
50%

Erről egy reklám jut az eszembe, ahol "Mit szólnál egy ilyen barátnőhöz" volt a téma és ugyanezt csinálta a csaj.

De amúgy nem értem, ha megmondod neki, hogy nem tetszik a dolog, akkor illene viselkednie.

2013. márc. 23. 18:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egyrésztmeg értem a problémádat, másrészt meg szerintem nem egyedülálló eset, hogy egy párkapcsolatban két ember ilyet csinál egymás előtt. Akárhány ilyen jellegű kérdést látsz akár itt a gyk-n, a legtöbb válaszadó azt mondja, teljesen normális, ha a párod előtt is el mered fingani magad. Most látom, hogy ez csak akkor érvényes, ha pasi vagy. Ha nő, akkor durranjon ki a vastagbeled.
2013. márc. 23. 18:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
És mondd csak te nem szoktál fingani,böfögni? Nem ismered a belső szervek müködését? Nem gondoltál arra hogy ösztönözd a lányt hogy menjen el orvoshoz mert lehet hogy egészségügyi probléma áll a háttérbe,vagy pszichés alapon van nála?! De neked könnyebb mindjárt rásütni hogy ilyen disznó ,meg olyan illetlen igaz?! Tudod mit te meg egy igazi suttyó vagy! Ennyit rólad,mint emberi jellem egy nagy nulla vagy!
2013. márc. 23. 23:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve úgy tudtam hogy a szép lányok nem finganak, és epret kakilnak.

Másfelől igazuk van azoknak akik azt mondják hogy merjenek fingani, de azt is lehet szerintem normálisan. Én például srác létemre soha nem fingottam lány előtt, egyszerűen nem... és ha mégis akkor csendesen eresztettem ki nem megfeszített farpofákkal hogy jó nagyot szóljon. De ahogy a kérdező írja itt arról van szó hogy disznó ként viselkedik, és azért ez szerintem nem megengedhető. Lehet azt normálisan, odafigyelve is.

2013. márc. 24. 10:50
 19/26 anonim ***** válasza:

mindkettő természetes emberi folyamat. és hol érezze jól magát az ember ha nem otthon. de azért egymás orra alá fingani szándékosan tényleg kicsit sok:) én már férjnél vagyok de mi se csináljuk ezt így azért.

a büfi meg hát, jobb kint mint bent, ahogy Shrek is mondaná. ebből nem csinálunk problémát. azt mondjuk hapci:) és kész . ez amolyan kettőnk közti poén.

ha ennyire zavar és ezen képes vagy problémázni, akkor meg minek vagy a csajjal?

27/N

2013. márc. 25. 02:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Te kiszoktad ereszteni magadból a levegőt? Ha nem szoktad,hogy hogy nem durrant még szét a gyomrod és a vastagbeled?! És mond csak te vagy maga a megtestesült tökély?! Szerintem te sem vagy tökéletes,akkor lécci sorold már fel most a saját szokásaidat amit esetleg a barátnőd nem tart természetesnek csak nem csinál belőle ilyen horderejű problémát mint te az ő szokásaiból!Ha meg nem tetszik az amit csinál akkor hagyd ott és gondolkodj el azon hogy egy párkapcsolatban létezik tolerancia. Képzeld az én exem is akkorákat fingott hogy fél bp hallotta és elfogadtuk,de elment orvoshoz és kiderült hogy a gyomrával vannak problémák amit kezeltek és a fingás dolog is rendeződött. Probáltad rábeszélni hogy menjen orvoshoz,vagy csak a lelkednek könnyebb hogy rásütöd hogy milyen disznó?!
2013. márc. 25. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!