Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fingik és böfög előttem a barátnőm?
Lányok ti is így viselkedtek a pasitok előtt?
Már mondtam neki, hogy engem ez zavar, addig menjen ki wcre de ugyan úgy csinálja, eléggé lehangol engem ez, tök szép lány és úgy viselkedik mint egy disznó, ráadásul nem győzök utána szellőztetni.
Fingik,büfög...Eej,szarni is szokott a szemét?
Jó egy büfit el lehet intézni diszkréten is,de ha fingani kell,miért mászkáljon ki folyton? Te is szoktál.emberi dolog.meg ez milyen már? pillanat szerelmem kimegyek fingani,mert te nem tudod elviselni,hogy a lányok is csinálnak ilyet.
Erről egy reklám jut az eszembe, ahol "Mit szólnál egy ilyen barátnőhöz" volt a téma és ugyanezt csinálta a csaj.
De amúgy nem értem, ha megmondod neki, hogy nem tetszik a dolog, akkor illene viselkednie.
Én eleve úgy tudtam hogy a szép lányok nem finganak, és epret kakilnak.
Másfelől igazuk van azoknak akik azt mondják hogy merjenek fingani, de azt is lehet szerintem normálisan. Én például srác létemre soha nem fingottam lány előtt, egyszerűen nem... és ha mégis akkor csendesen eresztettem ki nem megfeszített farpofákkal hogy jó nagyot szóljon. De ahogy a kérdező írja itt arról van szó hogy disznó ként viselkedik, és azért ez szerintem nem megengedhető. Lehet azt normálisan, odafigyelve is.
mindkettő természetes emberi folyamat. és hol érezze jól magát az ember ha nem otthon. de azért egymás orra alá fingani szándékosan tényleg kicsit sok:) én már férjnél vagyok de mi se csináljuk ezt így azért.
a büfi meg hát, jobb kint mint bent, ahogy Shrek is mondaná. ebből nem csinálunk problémát. azt mondjuk hapci:) és kész . ez amolyan kettőnk közti poén.
ha ennyire zavar és ezen képes vagy problémázni, akkor meg minek vagy a csajjal?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!