Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges szépen szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges szépen szakítani?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 15:07
1 2
 11/19 Jégtánc ***** válasza:
Tudod,jobb egyedül maradni egy ideig, mint párkapcsolatban érezni azt hogy egyedül vagy és magányos.Mindenképpen fájdalmas ahogy előttem is írták.Egy idő után megkönnyebbülsz majd hidd el.
2013. márc. 23. 16:15
 12/19 A kérdező kommentje:
El se hiszitek, hogy mennyire jó érzés, hogy látatlanul, idegenek biztatnak. :) Nagyon köszönöm.
2013. márc. 23. 16:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Szívesen.Ez egy jó döntés,mert nem akarsz önámításban élni.Én már átmenetem ilyenen,először nagyon rossz volt aztán már egyre jobb

Igy mindkrttőtöknek meg lesz a lehetősége hogy boldog legxen

2013. márc. 23. 19:16
 14/19 808 válasza:
100%
Ott a pont az utolsó hozzászólónak! Valószínűleg sokkal többet érsz! Ne nézz hátra, csakis előre! Tanulj a hibákból és egyre jobb leszel! Egy pillanatra nézz körül, hányan vannak melletted, és ne bánkodj!!!! Nehéz kimondani, de az idő mindent megold!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 23. 20:04
 15/19 808 válasza:
Mindig erre gondolj! Új nap Új élet!
2013. márc. 23. 20:06
 16/19 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele. Nem is olyan egyszerű. Átverve érzi magát. Ő ugy érzi, hogy minden oké volt. Pedig közel sem. Nem igy képzelzem. Most kötne kompromisszumokat. Meg, hogy változat. Eddig mindig ezt kértem. Sose volt hajlandó.

Azt hittem, hogy beszélünk és annyi. De nem. :(

Amugy együtt élünk. Bonyolult ez, nagyon. :'(

2013. márc. 23. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Kitartás,költözés nem engedés
2013. márc. 23. 20:49
 18/19 808 válasza:

Szia!

Kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.... csak egy személyes ( ha nem érzed jól magad amiben most vagy, lépj tovább, az idő ellenünk van. sok erőt!

2013. márc. 30. 20:52
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Teljesen egyetértek. :)

2013. márc. 31. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!