Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges szépen szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges szépen szakítani?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
persze
2013. márc. 23. 15:11
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem
2013. márc. 23. 15:19
 3/19 Jégtánc ***** válasza:
Lehetséges igen.Bár ahhoz is két ember kell.
2013. márc. 23. 15:23
 4/19 808 válasza:
100%
Igen, ha már nincsenek érzelmek és ha el laposul a kapcsolat, éltek egymás mellett mint két jó barát, akkor könnyű. De ha még érzel iránta vágyat, és dúlnak a hormonok nem hinném. Na meg ha féltékeny típus vagy, akkor is nehéz!
2013. márc. 23. 15:25
 5/19 A kérdező kommentje:

Sok év után, és fiatalok vagyunk. Csak remélni tudom, hogy egyet ért majd velem. Nem akarom megbántani. Nagyon aranyos, de nekem még kell élnem.

Nem fűvel-fával szexelni, hanem átélni dolgokat, amiket eddig nem.

Azt hittem, hogy az igazit találtam meg lányként, de ő soha nem lépett, hogy el higgyem, hogy ő is.

Ki kell írnom magamból. :(

2013. márc. 23. 15:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Sajálom,én irtam hogy nem lehet ha Ő még szeret téged szerelemmel nem lehet.Kitartást.Remélem nem bánod meg,valaki igen
2013. márc. 23. 15:48
 7/19 A kérdező kommentje:

Most vagy maradok, és akkor bánni fogom, és talán 10 év múlva bánom meg, vagy ő valamikor, és ő teszi meg. De annak nincs értelme, hogy így marad, ha már csak hibákat látok, és okokat.

Pedig nagyon szerettem, és hiába mondtam, hogy mire vágyom, hiába tettem meg én mindent, de ehhez neki is kellett volna lépnie.

Most fog rájönni, hogy tényleg megvolt az esélye boldognak lenni, boldoggá tenni.

2013. márc. 23. 15:54
 8/19 anonim ***** válasza:

ez mndenképpen fájdalmas lesz,voltam én ilyen helyzetben rossz volt nagyon utána de nem bántam meg..Nem olyan jó korán megismerkedni

van saját külön életed,barátaid stb?

2013. márc. 23. 15:58
 9/19 A kérdező kommentje:

Vannak, igen. Mellettem állnak. És azt mondják, hogy jól teszem. Ez csak gy beletörődöm kapcsolat volt már.

De ha lehetek őszinte, nagyon félek attól, hogy egyedül maradok. :(

2013. márc. 23. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne félj nem fogsz,és ha mégis egy hosszabb időt egyedül kell töltened akkor is jobb mint egymást, magunkat álltatni
2013. márc. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!