Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szépen szakítani?
Sok év után, és fiatalok vagyunk. Csak remélni tudom, hogy egyet ért majd velem. Nem akarom megbántani. Nagyon aranyos, de nekem még kell élnem.
Nem fűvel-fával szexelni, hanem átélni dolgokat, amiket eddig nem.
Azt hittem, hogy az igazit találtam meg lányként, de ő soha nem lépett, hogy el higgyem, hogy ő is.
Ki kell írnom magamból. :(
Most vagy maradok, és akkor bánni fogom, és talán 10 év múlva bánom meg, vagy ő valamikor, és ő teszi meg. De annak nincs értelme, hogy így marad, ha már csak hibákat látok, és okokat.
Pedig nagyon szerettem, és hiába mondtam, hogy mire vágyom, hiába tettem meg én mindent, de ehhez neki is kellett volna lépnie.
Most fog rájönni, hogy tényleg megvolt az esélye boldognak lenni, boldoggá tenni.
ez mndenképpen fájdalmas lesz,voltam én ilyen helyzetben rossz volt nagyon utána de nem bántam meg..Nem olyan jó korán megismerkedni
van saját külön életed,barátaid stb?
Vannak, igen. Mellettem állnak. És azt mondják, hogy jól teszem. Ez csak gy beletörődöm kapcsolat volt már.
De ha lehetek őszinte, nagyon félek attól, hogy egyedül maradok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!