Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szépen szakítani?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok én is sajnos,és a párommal összeköltöztünk,igazából semmi probléma nincs,nem nagyom szoktunk veszekedni,de úgy érzem elmúlt az az érzés aminek kellene lennie.Nem tudom hogyan jelenthetném be,hogy már nem megy ?2012. okt. 14. 21:25
2/21 anonim válasza:
Elég sok a negatív tapasztalatom, az emberek már nem tartanak ki egymás mellett mindenki mindig jobbat akar.
"Szerencsére" én senkinek nem vagyok jó már egy ideje úgyhogy idáig el sem jutok, ehhez is volt szerencsém.
Kár hogy szívvel születtem..
3/21 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű hogy lány.
4/21 anonim válasza:
Elválni egymástól, lehet szépen.
Szakítani nem nagyon szépen.
5/21 anonim válasza:
le kell ülni és öszintén megbeszélni.
6/21 anonim válasza:
De lehet szépen szakítani. Két dolog kell hozzá: az egyik, hogy őszinte legyél (ne ködösíts, ne szépítsd az igazságot), a másik, hogy még addig tedd meg, amíg nem mérgesedik el a helyzet, nem utáljátok meg egymást vagy nem lép félre egyikőtök. Mert akkor már nem lehet szépen.
7/21 anonim válasza:
annyira tipikus... sajnalom a sracot
8/21 anonim válasza:
Kellő jóindulattal a te részedről és kellő érettséggel az övéről.
9/21 anonim válasza:
Higgadtan,őszintén,kulturáltan,és még időben tanácsos.
10/21 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok.De ez mit számít?Úgy látom,ide bárki ,bármilyen kérdést tesz ki,csak belekötnek. Nem csak az az okom rá,hogy "nem úgy érzek".csak ez hosszú történet.úgy érzem a szívem mindigis csak 1emberé marad :(
2012. okt. 14. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!