Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szépen szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szépen szakítani?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok én is sajnos,és a párommal összeköltöztünk,igazából semmi probléma nincs,nem nagyom szoktunk veszekedni,de úgy érzem elmúlt az az érzés aminek kellene lennie.Nem tudom hogyan jelenthetném be,hogy már nem megy ?
2012. okt. 14. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

És ezzel a tudattal akkor minek kellett összejönni a másikkal. Az ő érzelmei persze nem számítanak, még azzal együtt sem hogyha szeretne boldoggá tenni téged..

Gondolom a másik férfi másé.. vagy egy "rossz fiú" vagy te kosaraztad ki régebben..

Nem bántani szeretnélek csak fáj hogy ilyenek vagyunk mi emberek.. Én velem ugyan ezt csinálta egy lány amit te most leírtál 2 évig szenvedtem és azóta sem vagyok túl jól.

Ráadásul vannak emberek akiknek egyáltalán nem a "csajozás" mert félénkek és romantikusok, amitől a mai csajok általában hánynak.. és a delikvenst messziről elkerülik...

2012. okt. 14. 21:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Így hogy nem ismersz,írhatnál 100 lehetőséget hogy mi miért történhetett,amellett hogy semmit nem tudsz rólam,hogy milyen vagyok.1;a régivel nem én szakítottam,egy csaj miatt hagyott el....csak nem mondta meg nekem.az újnál először csak 7végente tudtunk talizni a távolság miatt,amikor vele voltam,nem gondoltam a régire,gondoltam eltudja feledtetni velem,és megszerettem.szóba jött az összeköltözés,mondom ok,végképp elfelejtem a másikat,és örültem is az ötletnek,mert szeretek a mostanival lenni.de mégis...már már hiába tagadom a dolgot,sok kis dologról is eszembe jut a régi....és épp ez az,nem szeretném a mostanit megbántani,nagyon sajnálom,de sajnálatból sem lesz jó kapcsolat.nem tudom irányítani az érzéseimet! :(
2012. okt. 14. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

a leheto legrosszabb strategia a "nem akarom megbantani"

ezzel sokkal nagyobb kart okozol mint hinned

amugy meg nem a magas szintu empatiad vezerel, hanem a gyavasagod az oszintesegre

2012. okt. 14. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Gondold meg ő szeret téged nehogy

Késöbv megbánd......

2012. okt. 14. 23:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem gyávaságom az őszinteségre....csak hát nem nagyon van olyan alkalom amikor odaillene a szakítás....bár érzi rajtam hogy nem stimmel valami.az oké hogy szeret,de ha nem tudom viszonyozni úgy ahogy kellene,akkor nem jóóó.te,akivel történt már ilyesmi,nagyon sajnálom!de nem lehet mindig jól dönteni,valakinek mindig fáj! :/ amikor anno én csalódtam,kb.azt hittem túl sem élem...de akkor sem tudom őt elfelejteni,bármi is történt!
2012. okt. 15. 05:16
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Mindennek megvan a hátulütője. Ha kedvesen megmondod neki, leüllsz vele beszélgetni, és úgy adod a tudtára hogy you are fired" akkor az van,hogy részéről megmaradnak az érzések, és csak vágyódik továbbra is utánad, nagyon nehezen teszi túl magát. Én így volnék vele, ha a nőm ezt csinálná. A parasztosabbik verzió, amikr csak úgy kivágod mint a taknyot, az a másik félnek is jobb, mmert könnyebben túljut rajta. Lelki szempontból jobb, csakhát haragban távoztok, és elkönyvel gyökérnek. Ha szereted, és jót akarsz neki, hogy könnyen túljusson, de bevállalod a tapló státuszt, akkor csakis SMS-ben érdemes. Ebédközben eressz meg egy kirúgó SMS-t, még a galuskaleves is a torkán akad talán, akkor meg már lelki sérelemmel se kell számolni.
2012. okt. 15. 12:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
én is pár napja szakítottam a barátommal, nem voltam belé szerelmes, illetve ahogy jobban megismertem rájöttem hogy hosszútávon nem tudna boldoggá tenni.szerintem lehet szépen szakítani,csak ne húzd az agyát, ne játssz vele. döntsed el h mit akarsz, és ha szakítani, akkor utána ne táncolj vissza.próbáld azt szem előtt tartani h neki mi a jó, legyél nagyon őszinte, az kevésbé fáj az idő múltával mintha csúsztatnál. én megmondtam neki h emberként szeretem de nem vele akarom leélni az életem, és amennyire lehet ilyen helyzetben, mellette állok.elmondtam neki h miben kell felnőnie ha komoly kapcsolatot akar, én hogy látom, aztán vagy megfogadja, vagy nem. de éreztetem vele h attól még fontos nekem ő is és a boldogsága is, csak mi nem egymásnak lettünk teremtve. remélem hamar túl lesz rajtam, nem keresem őt, de gondolatban vele vagyok.szerintem érzi h tényleg a szivemen viselem a sorsát, de ha nem lettem szerelmes neki is jobb ha minél előbb megtudja h ő is élhesse az életét és találhasson olyat akinek az kell amit ő tud adni
2012. okt. 16. 20:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
úgy, ha őszintén megmondod mi van.
2012. okt. 16. 20:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szépen szakítani szerintem nem lehet, valaki mindenképp sérül. Én úgy gondolom hogy kell lennie annyi tartásnak egy emberben, hogy a másik elé áll és őszintén elmondja mi a helyzet. Közhelyeket ne használjj attól csak rosszabb.
2012. okt. 16. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Felsejlik távoli emlék,

ahol mi kettecskén,

boldogan fetrengünk.

Ez immár megszűnt.

Ketrecként tekintek

eme szűk szirtre,

amin, ha fent maradok,

úgy érzem leszakadok...

F17 (én tuti így szakítanék :PP vagy valami hasonlóval)

2012. okt. 16. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!