Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam a barátnőmnek, hogy a férjét egy nővel láttam csókolózni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 14:54
1 2 3
 21/27 KovA1963 ***** válasza:
100%

Ne. Inkább a férj barátnőjének szólj.

A férjről nyilvánvaló a csalfaság ő tud a feleségéről meg a barátnőről is. A barátnő viszont lehet áldozat.

Szólhatsz a férjnek is - de lehet hogy csak óvatosabb lesz - neki inkább a fejével kell beszélni.

Akinek ne szólj - az a feleség ő lehet, hogy egy életre nem tudja magát túltenni a sokkon.

A házasság leginkább a férj irányából gyógyulhat legkevesebb szövődménnyel. Vagyis a nővel való kapcsolatnak kell szétmenni.

Más kérdés, hogy érdemes-e a házasságot gyógyitani - vagy "cseregaranciás". Ha még nincs gyerek és fiatalok - lehet mindkettőnek jobb egy új esély.

Viszont tartsd azt is szem előtt, hogy nem a te dolgod - ha nem tudod pontosan mibe nyúlsz - mit teszel tönkre - inkább ne nyúlj bele.

Gyakran előfordul, hogy pasik életük során félrelépnek - ha el nem mérgesedik a helyzet megmaradnak a családjuknál.

Az új nő - amint rájön, hogy kilátástalan megszerezni az illetőt életszövetségesnek - elmegy a kedve.

Teljesen mások a férfiak és nők ösztönindítékai és csak egy - bár néha túl hosszú - ideig tévesztik meg egymást.

Van ilyenkor hogy jobb várni és reménykedni amíg ez bekövetkezik.

Egy kicsit megint más a helyzet, ha a pasi felesége bensőséges jóbarátod - ez esetben neked is nehéz végignézni, hogy a barátnődet átverik és ő is zokonveszi, hogy titkoltad amit jobb lett volna nem tudnod.

Ám arról, hogy megtudtad - nem te tehetsz - ha valaki nyilvánosan tesz valamit nem várhatja, hogy mindenki vak legyen a kedvéért - bújjon el jobban.

Tehát, ha bensőséges barátnődért érzed magad felelősnek - akkor a helyzetbe is jobb a belátásod - és ha minden jobb lehetőséget kimerítettél - és veszélyeztetve látod a barátnőd sorsát - akkor szólj neki mégis.

Ne azért szólj, hogy szólva legyen - hanem ha lelkiismereti meggyőződésed, hogy ezzel jót teszel az összes belátható következményét is figyelembevéve.

2013. márc. 29. 09:40
 22/27 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem fordítsuk meg a dolgot: Én tudni akarnám-e, ha mással kavar a férjem???

A válasz: én igen. Aztán a többit majd lerendezném vele. Az már az én dolgom, kideríteni nála, hogy mi az igazság.

És még egy saját tapasztalat: Az első férjem esetében nagyon hálás lettem volna, ha valaki felvilágosít a dolgairól, de mindenki csak falazott neki. Ő meg hazudozott. emiatt pont két évvel később sikerült elválnom tőle...

De visszatérve a kérdésre: Ha a barátnőmről van szó, akkor mindenképpen elmondanám neki. Ha csak egy ismerősömről, akkor biztos nem szólnék bele.

2013. márc. 29. 19:57
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

Na de gondolkozzon már el a sok okoska.

A férj csalja a nőt. A nő semmit nem tud akár évekig. Milyen rossz érzés lesz neki azt megtudni,hogy mi történt vele? JOGA VAN TUDNI. Nem élhet egy ilyen férfi mellett.

Ha megtudja és te utána elárulod,hogy 'ja amúgy én láttam őket x hónapja,de nem szóltam,mert ... (MERT EZT JAVASOLTÁK GYIK-ON)

Te vagy a barátnője neked kell őt megóvnod az ilyenektől. Mondd el neki,de ne egyből úgy,hogy 'láttam a pasidal csókolózni ...'

Keríts neki. Kérdezd meg,hogy nem vett-e valami gyanúsat észre a férjén...

Sok sikert. Még egyszer: jogában áll tudni!!

Ja és még azoknak akik azt mondják,hogy ne mondd el nekik azoknak van barátnőjük? Te végig tudnád nézni,hogy a barátnőd boldog és gondtalan amikor a férje össze vissza csalja.. ugyanmár.. Hazugságban szeretnéd éltetni a barátnődet..

2013. ápr. 2. 11:20
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Üdv.Rossz szituáció az biztos.Te szerintem te is elvárnád ,h elmondja.Ha később magától rájön és kiderül még az is ,h te tudtad akkor az is baj lesz.Én voltam ilyen szituba és a következőképpen oldottam meg:

Elmentem hozzá beszélgetni és megkérdeztem mit tenne egy ilyen esteben ?Vagyok-e szarkeverő ha beleszólok...várhatok -e haragot stb...

Olyan válaszokat kaptam:Persze ,h elmondanám.Te is elvárnád nem?Ha igaz barát akkor nem fog megharagudni...stb.

Ezek után elmertem mondani ,h rólad van szó és a párodról igazából...

Ha Ő elmondaná akkor elmondod.Ha nem ,akkor te se mond el neki,és így előre kivédted,hogy a jövőben a szemedre vesse "miért nem mondtad el,milyen barát vagy te stb..

2013. ápr. 2. 17:12
 25/27 anonim válasza:
76%

Szerintem a válasz pofonegyszerű!

Te szeretnéd fordított esetben , hogy a barátnőd szóljon?

2013. ápr. 2. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyértelműen meg kell mondanod! Hiszen a "barátnője" vagy. Egyszer úgyis kiderül minden, ha összetartoznak akkor megbeszélik, ha nem akkor meg a barátnődnek LESZ esélye mielőbb ezen túljutni. Nem akkor kell elmondani mikor száz éves lesz. Te légy őszinte és korrekt, mint egy igazi barátnő! Ha nem szólj sajnos akkor semmitől sem véded meg.
2013. ápr. 3. 11:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan embereket, akiknél egy práhuzamos kapcsolat évtizedekig nagyon jól működött. (Talán még működik is. Költözés miatt már régóta nem vagyunk egymás közelében.)

Tehát: Sok oka lehet annak, hogy belép egy harmadik, vagy negyedik fő a házasságba. Eltérőek a szexuális igények, nagyon eltérőek a temperamentumaik, az érdeklődési körük. Otthon nincs közös témájuk, de alapvetően elég jól megvannak egymás mellett, esetleg közös gyerek(ek) vannak, stb.

Egykor a nyilvános házak megoldást jelentette sok családi problémára, a nők jelentős része ilyen-vagy olyan okok miatt bocsánatos bűnnek (netán még férfias tettnek is tartotta) ha férje időnként a bordélyházba látogatott, tudta, hogy valójában biológiai, s nem igazi érzelmi okok kötik esetenként a másik nőhöz.

Így a feleség mellett maradt egy társ, és a férfinak is maradt egy társa, akire számíthatott a hétköznapok nehézségeiben.

A kérdező szituációjában a nyilvános helyen történő enyelgést ítélem el, a másik megalázására senkinek nincs joga!

Azt hiszem, igen kétséges sikerélménye lehet azoknak, akiknek sikerül párokat szétválasztani, "jólértesültségük" következtében.

Az eredeti felvetésre talán a legjobb válasz egykori, már rég elhunyt öreg Barátom mondása: "MINDENKI TÖRŐDJÖN A SAJÁT DOLGÁVAL!" Felesége kissé másként, de tartalmában hasonlóan vélekedett: NE ÜSSE BE SENKI AZ ORRÁT A MÁSIK DOLGAIBA!"

2013. ápr. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!