Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a barátnőmnek, hogy a férjét egy nővel láttam csókolózni?
Kerültem már ilyen helyzetbe, és egyáltalán nem olyan egyszerű. Tíz éves kapcsolatról volt szó, ahol egyértelmű volt a szerelem, épp csak a férfinak kellett egy kis izgalom. Elítéltem érte, nem arról van szó, de megértettem a tette mögötti szándékot.
Hetekig őrölt a tudat, hogy elárulom a nőt, hogy nem szólok, de ha szólok, akkor se lesz jobb... Mivel véletlenül tudtam meg a dolgot, azt kívántam bár inkább ne láttam volna semmit.
Én végül nem léptem semmit. Nem tudom ,hogy jó döntés volt-e, nem mertem elmondani, nem akartam belerondítani az egészbe, nem éreztem úgy, hogy illene.
Ne!
Sosem tudod, hogy mi van egy kapcsolaton belül. Ha elmondanád, akkor elsősorban azért mondanád el, hogy könnyíts magadon és megszabadulj a titkodtól. De ez nem rólad szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!