Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a barátnőmnek, hogy a férjét egy nővel láttam csókolózni?
Ó, a jóisten áldja meg ezt a sok megmondóst. Korábban már leírta valaki, hogy ez nem kellene a kérdezőről szóljon. Ez két MÁSIK ember kapcsolata, hogy jön ahhoz bárki más, hogy belekavarjon? De legyen, képezzük le a szitut. Odamész a barátnődhöz, és megmondod neki:
- Képzeld, láttam a férjed egy másik nővel csókolózni!
- Mi van?
- Tegnap voltam az x helyen, és mit látok? A férjed vadul smárol egy szőkével!
- Á, az nem lehet, nem lehetett ott, hiszen azt mondta, túlórázik (anyjánál van, bármivel behelyettesíthető)
(Tehát te állítasz valamit, a barátnőd pedig - teljesen normális reakcióként - nem hiszi el. Tehát már most haragszik rád, mert valótlant állítasz, de vajon miért? Milyen barátnő az ilyen?)
De folytassuk
a.) Beijedsz, és gyorsan kidumálod magad, hogy jaj bocsi, biztos összetévesztettem valakivel, ne haragudj, csak úgy megijedtem. (Ettől még a bogarat elültetted a fejében azért)
b.) Folytatod, de bizony ő volt, mekkora szemét, megcsal téged...stb. (Barátnőd egyre idegesebb, kiborul, vagy elküld, hogy most ezt egyedül akarja végiggondolni, vagy sírva fakad....bármi lehet, egy biztos, a totális kiborulás. Gratulálhatsz magadnak, totál kárra tetted a barátnődet!)
Férj hazajön, számonkérés, tagadás, te azonnal egy szemét rib@nc leszel, aki csak irigykedik az ő kettejük boldogságára, a barátnőd TERMÉSZETESEN szívesebben hinne a férjnek (és hisz is), mint neked. Te ott maradtál egy állítással, csináltál egy felesleges feszkót a barátnőd házasságában, és most mindenki utál.
Egy biztos, az ilyen szituból sosem lehet jól kikerülni.
Legközelebb, ha ilyet látsz:
a.) előkapod a mobilod, és lefotózod őket, mert az, hogy "láttam", semmit se bizonyít, de ez nagy szemétség.
b.) Odamész, megkopogtatod a vadul smároló pasi vállát, hogy bocs, de nem zavarok?
15: Te egy igazi szarkeverő vagy!
Kérdező: NE IRIGYKEDJ! Amúgy a dologhoz Neked semmi közöd, ha csak nem akarod követni 15-ös mocskolódó mentalitását.
Egyébként meg "az vesse a másikra az első követ...", Neked is van bizonyára vaj a fejeden..., már csak azért is NE légy árulkodó Júdás!
Csak emlékeztetőül: a történelem során "jobb" helyeken a rossz hír közlőjét gyakran továbbküldték, leginkább fej nélkül!
félelmetes, hogy mennyire meg tudják játszani magukat egyes pasik :( én sem vettem észre semmit amikor mással ismerkedett amikor a nő hívta és velem volt azt mondta az anyjával beszél
szemétláda minden pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!