Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne leküzdenem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne leküzdenem a szeretethiányt és az állandó odafigyelés iránti igényt amivel minden srácot az őrületbe kergetek?

Figyelt kérdés
Bővebben az a szitu, h mindig igénylem az aktuális páromtól a teljes odafigyelést, meg, h folyton mondják/mutassák, h mennyire fontos vagyok és engem akarnak etc... amivel nyilván elüldözök mindenkit.... (mert ez nem az egészséges mértékű). A legtöbb kapcsolatom ettől ment tönkre, hogy túl sok voltam. Szerintetek? (hozzátenném, h nem tini vagyok...)
2009. szept. 17. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
drága kislányom a helyzet az hogy KI*****TUL ÖNZŐ VAGY. ez itt az egyetlen egy probléma. mert neked mindig az a lényeg hogy TE veled foglalkozzanak, hogy az legyen amit TE akarsz és hogy TE érezd mindig jól magad, a másiknak nincsen ÉLETE, max TE. ha jól elolvasod látod h mennyi itt a TE. nagyon hamar elgondolkoznék a helyedben és váltztatnék a hozzáállásomon.. az ÖNZŐSÉGED oka mindennek.
2009. szept. 17. 16:52
 12/21 anonim válasza:
hali,sz.tem ne akarj "egyensúlyba" kerülni,mert ha te ilyen vagy akkor ez a te egyensúlyod a valódi.Keress inkább tovább és hidd el vagyunk még páran mi fiuk is akik igénylik az odafigyelést és viszonozzák azt...(az a poén h nekem forditott eset volt,sokáig kerestem azt a lányt akit nem zavar h érdekel milyen volt a napja,vagy h sokszor megölelem)te is keress tovább!
2009. szept. 17. 18:28
 13/21 A kérdező kommentje:
16.52! Drága Apuci/Anyuci....ha figyelmesen elolvasod, láthatod, h olyasmiről szó sincs, h ne lehessen nélkülem élete....akinek nincs a párján kívül is élete, nem teljes ember és semmi érdekes és vonzó nincs benne....Felőlem nyugodtan sörözhet a haverokkal etc. ..... Abban igazad van, h beljebb szeretnék lenni az életében, lehet, h ez valóban önzőség.... de ne láss bele kérlek a kérdésbe olyat, ami nincs benne.
2009. szept. 17. 21:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez a problémám, csak én férfi vagyok. Ha úgy gondolod, hogy viszonozni is tudod amit elvársz, akkor összejöhetnénk.
2009. szept. 18. 14:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Mennyi idős is vagy? ;-) Ha a mostani párommal ez gondot okozna, "tarcsiba raklak", ígérem.... :) (absz. tudom viszonozni :) )
2009. szept. 18. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Sztem ez attól is függ mennyire szereted a másikat. Nekem előző baránöm (nem szerettem annyira) mindig hívogatott napközben meg minden és egyszerűen nem érettem mire fel ugy gondoltam majd este mindenki elmondja mi volt vele stb... vége is lett mert nem egyet akartunk. De a mostani szerelmem (mert ö bizony az) áh minden percben rá gondolok ha tehetném csak vele lennék, minden egyes smsnek telónak találkozásnak nagyon tudok örülni és sokat vagyunk együtt ( bár most amennyire engedi a suli) és egy pillanatra sem gondoltam hogy teher lenne sőőőt már most hiányzik :D. 18/f
2009. szept. 21. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma gyökere az,hogy nincs önbizalmad és állandó visszajelzésre van szükséged. Legyél jóban magaddal,szeresd meg magad.Tudom,hogy nehéz,de ebben segíthet a barátod is.Az én barátom ébresztett rá erre,és most "önbizalomnövelő kúrán" vagyok nála: megdicsér ha kell,és elmondatja velem a pozitív tulajdonságaimat.
2009. szept. 21. 17:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Köszi, de a tartaléknál nekem is többre van szükségem. Amúgy lehet hogy öreg is lennék neked a 40 évemmel.
2009. szept. 21. 18:07
 19/21 anonim válasza:

A miheztartás végett: "Csüngést" nehezen toleráló férfi vagyok :)

Nyilván van egy egészséges mértéke az egymással való törődésnek minden kapcsolatban. Ez egyénileg változó lehet természetesen és talán hasznos ez ügyben ha "zsák a foltját megtalálja."

Hogy adott esetben miért nem adja meg a másik a normális mennyiségű törődést abba nem akarok menni, nem is ez a kérdésed, ha jól értem...

Mindazonáltal te magad is kórosnak találtad a saját "igényeidet". Nem hinném, hogy ez kóros mértékű önzésből fakadna. Sokkal inkább kérdés, hogy a párkapcsolaton kívül mit csinálsz. Van-e egyéb amit szívesen művelsz és amiben sikerélményeid vannak? Az lenne a tippem, hogy nem nagyon, mert ha lenne, akkor legalábbis addig, amíg azt műveled nem igényelnéd ezt az intenzív törődést a másiktól.

Javaslat tehát: Keress magadnak egy sikerélményt nyújtó és örömteli elfoglaltságot (a kettő nyilván összefügg) és mélyedj el benne. Ne a párkapcsolat legyen az egyetlen centrum az életedben, legyenek egyéb fontos dolgok is melyek örömet és megelégedést okoznak.

Persze ezt nagyon könnyű mondani, véghezvinni annál kevésbé. Próbálkozni kell: alkotó munka (zenélés, rajzolás, agyagozás stb.) vagy sport esetleg valami játék, tudományos érdeklődés stb.

2009. szept. 21. 19:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon hasznos hozzászólásokat. Tényleg. Levontam a következtetéseket (sajnos).
2009. szept. 22. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!