Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi a valószínűsége hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a valószínűsége hogy valaki leír egy nagyon személyes dolgot ezen az oldalon . és mondjuk egy ismerőse megtalálja itt a kérdést?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 02:43
1 2
 1/11 ugromokus ***** válasza:
100%
Név nélkül nem bizonyítható hogy a kérdést ismeros tette fel.
2013. márc. 23. 02:46
 2/11 anonim ***** válasza:
figyelembe véve, hogy a kérdések örökre az oldalon maradnak, csak idő kérdése
2013. márc. 23. 02:48
 3/11 A kérdező kommentje:
De elég személyes ami nem szokványos. Azt hittem lehet majd törölni innen..de tévedtem. Kevés esély van arra hogy olvassa az ismerősöm ?
2013. márc. 23. 02:48
 4/11 anonim ***** válasza:
10 000 000 magyar van.. nem tudja meg,hogy Te vagy :)
2013. márc. 23. 02:51
 5/11 A kérdező kommentje:
sajnos elég felismerhető :/ ezen aggódhatok..mert hülye voltam és nem néztem utána hogy megy ez :(
2013. márc. 23. 02:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
írj az oldal e-mail címére vagy a moderátoroknak, hátha törlik
2013. márc. 23. 02:53
 7/11 Christian Death ***** válasza:
En ugyis tudni fogom hogy te irtad
2013. márc. 23. 02:58
 8/11 Ipso ***** válasza:

Nem valószínű, de nem is lehetetlen. Mondjuk ha az ismerősöd gyakran jár fel ide, akkor valószínűbb.

A jövőben kerüld az ilyen személyes részletek megosztását, vagy írd úgy, hogy ha a másik olvassa, akkor se sértődjön meg: óvatosan, sok "szerintem"-mel meg "attól félek"-kel.

2013. márc. 23. 03:33
 9/11 Baccardi01 ***** válasza:
Pl. írd le privátba nekünk akik itt hozzászóltak, azt nem látja senki.
2013. márc. 23. 05:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Utólagosan a törlést sajnos nem tudod megoldani. A moderátoroknak/adminoknak írhatsz, hogy személyes jellege miatt szeretnéd töröltetni a kérdést, vagy ha erre nincs lehetőség akkor átfogalmazni. Azt gondolom ezt minden normális ember (igen még a moderátorok/adminok is :) ) megérti(k).

A jövőben meg próbálj úgy feltenni kérdést -amennyiben a személyes részlet elengedhetetlen- hogy a lényegtelen részleteket "meghamisítod". Ha 25 éves vagy írj 23-at ez nem oszt, nem szoroz. Egyébként meg nincs mit szégyellni azon hogy kérdést teszel fel. Mindenkiben merülnek fel kételyek, sokszor hülyeséget kérdez az ember, de ez az oldal erre az emberi tulajdonságra alapozva jött létre. Személye szerint nem görcsölnék azon hogy felismer-e valaki a kérdésem alapján, mert én is csak olyan esendő lény vagyok mint bárki más, így előfordulhat hogy szükségem van véleményekre; tanácsokra; építő vagy degradáló kritikákra....

2013. márc. 23. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!