Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál? Véleményeket várok esetleg személyes tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
Véleményeket várok! 23 éves lány vagyok megismerkedtem egy társkeresőn egy nálam 12 évvel idősebb férfival! 4. randi után lefeküdtünk egymással majd még 2szer! Szerintetek csak kihasznál? Mivel még mindig fent van a társkeresőn és még nem feküdtünk le mindig felhívott de amióta megtörtént 2hét is eltelik úgy hogy nem jelentkezik pedig mindig mondja majd hívlak! Szerintetek kérdezzek rá hogy mi a szándéka én velem mert én nem akarom hogy kihasználjon én meg már nagyon ragasszkodnék hozzá! Normális véleményeket várok2013. jan. 28. 11:07
1/21 anonim válasza:
Ha eddig nem vált világossá, hogy csak dugni kellesz, akkor az azért tükröz valamit Rólad. Szerintem várj csak rá, hátha csoda történik, vagy kifordul sarkaiból a föld...
2/21 anonim válasza:
Azzal, hogy nem hív 2 hétig, már tudatta, hogy mi a szándéka.
3/21 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy csak d.gni akar/t...
De azt hittem egy 23 éves nőnek már van annyi, hogy kiszűrje az ilyet, ha csak nem ő akarja kihasználni a pasit, vagy ha nem kölcsönös...
4/21 anonim válasza:
Tuti kihasznált, ha két hete nem hívott.
5/21 anonim válasza:
nekem nem kihasználásnak tűnik,de nem hiv már 1 ideje ami nem jó 18/F
6/21 anonim válasza:
23 évesen nagyon naiv vagy. Ennyi volt. Nem használt ki, hanem megba-ott. Neki ennyi elég is volt. Ezt vagy tudomásul veszed, vagy szenvedsz.
7/21 anonim válasza:
Igen, csak eszköznek használ-nincsenek érzelmek nála. Le se tudnád vakarni magadról, hí valóban komolyabban bejönnél neki. Legközelebb óvatosabb legyél..
8/21 A kérdező kommentje:
de azt mondta az elején hogy párkapcsolatot keres és hogy neki csak egy normális lány kell akivel boldog lehet
2013. jan. 28. 11:18
9/21 A kérdező kommentje:
kérdezzek rá hogy mi a szándék szerintetek valójában?
2013. jan. 28. 11:21
10/21 anonim válasza:
Jaj... boldog volt, amíg tartott az orgazmus nála. Ennyi!
Nem bántásul mondom, de te az a plázacica, a discoban a legjobban ugráló lányka lehetsz (bocs, ha nem mondom, hogy nő).
Remélem azért tanultál az esetből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!