Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kihasznál? Véleményeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál? Véleményeket várok esetleg személyes tapasztalatokat!

Figyelt kérdés
Véleményeket várok! 23 éves lány vagyok megismerkedtem egy társkeresőn egy nálam 12 évvel idősebb férfival! 4. randi után lefeküdtünk egymással majd még 2szer! Szerintetek csak kihasznál? Mivel még mindig fent van a társkeresőn és még nem feküdtünk le mindig felhívott de amióta megtörtént 2hét is eltelik úgy hogy nem jelentkezik pedig mindig mondja majd hívlak! Szerintetek kérdezzek rá hogy mi a szándéka én velem mert én nem akarom hogy kihasználjon én meg már nagyon ragasszkodnék hozzá! Normális véleményeket várok
2013. jan. 28. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem te voltál az a lány, akivel párkapcsolatot akar.

De dugni jó voltál neki.

2013. jan. 28. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Na erre szoktam mondani, hány éves vagy? Még hiszel a mesékben.

Na éppen ezért jöttem le a társkereső oldalakról. Valaki burkoltan keres szexpartner ill. szexre, mint a Te eseted. Sajnálom. Van aki legalább nyíltan megmondja. Ez van ma a társkereső, komoly és tartós kapcsolat alatt. Én ezt tapasztaltam.

2013. jan. 28. 11:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, csak hülyített, de szerintem ezt te is tudod.
2013. jan. 28. 11:27
 14/21 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem plázacica vagyok egy egyszerű lány vagyok aki még discoba se jár ........!!
2013. jan. 28. 11:29
 15/21 A kérdező kommentje:
ez 10.válaszolonak szólt
2013. jan. 28. 11:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdezzél, de sok jóra ne számits, nem úgy tünik nekem, hogy veled akarja leélni az életét.
2013. jan. 28. 11:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges kérdezned bármit is. Ha sokat kérdezel, lehet, hogy (azért mert éppen kegyes hangulatában találod) hajlando lesz még egyszer megba-ni. Ha ezt akarod??
2013. jan. 28. 12:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor elárulok valamit az emberekről: ha nagyon akarnak valamit, képesek hazudni is érte (sőt esetenként még durvább dolgokat is megtesznek).

Na ebből le tudod szűrni a tanulságot, vagy ebből is csak annyi esett le mint a pasi viselkedéséből?

2013. jan. 28. 12:46
 19/21 omba ***** válasza:

"de azt mondta az elején hogy párkapcsolatot keres"

szerintem nem az "elején" mondta, (bár ez az egész még eléggé az eleje lenne, ha ez kapcsolat lenne) - hanem előtte!

Most meg már utána vagytok.

2013. jan. 31. 09:01
 20/21 Mcgalagony17 ***** válasza:
Ha nem hív, biztos, hogy kihasznál. Én a helyedben, biztos, hogy kérdőre vonnám, mit akart tőled és most miért nem keres. Ha már volt köztetek bármi is, ennyit megérdemelsz:) Sajnos a társkeresős pasik közül sokan csak szexpartnert keresnek, én is jártam már hasonlóan csak az a viszony majdnem egy évig tartott...
2013. febr. 14. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!