Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit karcoljak a kezembe? Szerelmi bánatom van

Figyelt kérdés
barátom meg tudta h karccolom a kezem eddig nem látta mert táv kapcsban vagyok vele és heti 2 szer találkozunk ... szóval ma talizok majd vele és azt mondta h majd mutat valamit nekem ( arra célzott h karcol vmit a karjába) és én is akarok valamit még karcolni csak h lássa h mennyire nem tudom elviselni h távol van tőlem és h rohadtul féltékenykedek :( mert add rá okot :(

#szerelmi bánat #karcolás féltékenység
2013. márc. 23. 00:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
és ha ettől nem foja fel akkor mi lesz a következő? felakasztod magad csak azért, hogy bizonyíts? OH MY GOD
2013. márc. 23. 00:41
 12/22 A kérdező kommentje:
ha igy se fogja föl valószínűleg elmondom neki h nem megy ez nekem bocsi ... vége...
2013. márc. 23. 00:44
 13/22 A kérdező kommentje:
csak ezt nem tudnám meg tenni :"(
2013. márc. 23. 00:45
 14/22 anonim ***** válasza:

De hát ő a barátod. Beszéld meg vele akkor is, ha félsz hogy mit fog gondolni. Csak szerintem lenne a teljes őszinteség a normális?! És ne karcolj semmit a kezedbe mert attól nem lesz jobb..

Hány évesek vagytok?

2013. márc. 23. 00:45
 15/22 anonim ***** válasza:

2! igaza van

kedves kérdező! ettől nem fog megváltozni, inkább Te vagy buta, idősebb leszel, gondolod másik srác ettől elájul, hát nem,inkább a másik irányba megy, hogy fog kinézni a bőröd? N

2013. márc. 23. 00:50
 16/22 anonim ***** válasza:

én is voltam gyerek, ez a karcolás dolog ment, de max 1 név első betüjét , nem mondatokat hogy " légyszi vedd már észre hogy szeretlek és féltékeny vagyok ha más lányokkal vagy...''

aztán hátra 1 név tetoválás, ami azóta is boldogít, szépen mutatott, míg vége nem lett, aztán nem jött össze ugyan olyan nevü barátnő beszerzése, igy aranka van melletem, de a hátamon marika .

2013. márc. 23. 00:53
 17/22 anonim ***** válasza:
A telefonszámomat karcold bele!
2013. márc. 23. 00:54
 18/22 anonim ***** válasza:
horogkeresztet
2013. márc. 23. 01:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy "hülye vagyok" vagy "NEM" felirat megtenné. Nem értelek téged, de biztos azért, mert én nem élek át ilyet. Nem mindenki másnak totálisan mesés az élete, azért nem látsz telekarcolt kezű embereket.
2013. márc. 23. 01:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy ha valaki kapcsolatba lép egy másik emberrel, miért nem lehet megbeszélni a gondokat?

Mindegyik párommal le bírtam/bírok ülni megbeszélni, mi bánt (igen, azt is tudja, ha épp valamelyik lányra féltékeny vagyok), ha nem így lenne, valószínűleg nem lennék együtt az illetővel, mert nem lehet beszélgetni akkor vele.

2013. márc. 23. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!