Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit karcoljak a kezembe? Szerelmi bánatom van
De hát ő a barátod. Beszéld meg vele akkor is, ha félsz hogy mit fog gondolni. Csak szerintem lenne a teljes őszinteség a normális?! És ne karcolj semmit a kezedbe mert attól nem lesz jobb..
Hány évesek vagytok?
2! igaza van
kedves kérdező! ettől nem fog megváltozni, inkább Te vagy buta, idősebb leszel, gondolod másik srác ettől elájul, hát nem,inkább a másik irányba megy, hogy fog kinézni a bőröd? N
én is voltam gyerek, ez a karcolás dolog ment, de max 1 név első betüjét , nem mondatokat hogy " légyszi vedd már észre hogy szeretlek és féltékeny vagyok ha más lányokkal vagy...''
aztán hátra 1 név tetoválás, ami azóta is boldogít, szépen mutatott, míg vége nem lett, aztán nem jött össze ugyan olyan nevü barátnő beszerzése, igy aranka van melletem, de a hátamon marika .
Én nem értem, hogy ha valaki kapcsolatba lép egy másik emberrel, miért nem lehet megbeszélni a gondokat?
Mindegyik párommal le bírtam/bírok ülni megbeszélni, mi bánt (igen, azt is tudja, ha épp valamelyik lányra féltékeny vagyok), ha nem így lenne, valószínűleg nem lennék együtt az illetővel, mert nem lehet beszélgetni akkor vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!