Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szerelmi kérdés?

Figyelt kérdés

Adott egy lány akivel tavalyelőtt nyáron (mielőtt egy suliba kerültünk) úgy volt hogy összejövünk (akkor még csak neten ismertük egymást) de én visszakoztam, megirtam hogy csak legyünk barátok, legrosszabb dolog amit irhattam tudom, de (egyikünk sem vallott szerelmet a msáiknak nyiltan de eléggé nyílvánvaló volt már) nem éreztem még magam készen egy kapcsolatra, vagy nemistom féltem tőle, meg akkor még csak neten ismertem ugye élőben nem is láttam.. Most visszagondolva véresreverném magamat :D Aztán ő összejött egy másik fiúval akivel azóta már rég szétmentek. Ő írogatott rám még tavaly is többször meg a suliban is közvetlen volt. Még mostanában is az. De ha ráírok chaten egyszerűen nincs miről beszélni, hamar vége lesz a beszélgetéseknek pont az ellentéte annak ami régen volt, mikro ömlött belőle a szó most meg alig ír valamit és azt is olyan visszafogott kedvességgel.. De tudom hogy szerelmes volt belém erre az életemet tenném fel :D Csak mostnem tudom mi az ábra. Most próbálnék közeledni hozzá ő pedig olyan "semlegesen" viselkedik.... Lehet ennyire mélyen érintette még anno hogy lekoptattam? Nem voltam vele bunkó de igy visszanézve bunkóságnak tűnik mert olyan aranyos volt. Picsbahogymindentelrontok.

17F

2013. márc. 16. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem ne neten beszélgessetek:) amúgy sztem azért mert régóta nem beszélgetettek és így kezdheted az egészet előröl hogy megnyíljon.. lépj te:)
2013. márc. 16. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van :d köszi a választ. :)
2013. márc. 16. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Aztnem tudom hogy szerintetek említsem meg majd valamikor, hogy mekkora hülye voltam anno? Vagy azt a témát hagyjam inkább?
2013. márc. 16. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt már max csak egy jól sikerült randi után emlegesd, de szerintem hacsak ő rá nem kérdez, hagyd:)

Hívd el valahová, én szurkolok:)

2013. márc. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!