Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen durva-flegma ha felébred?
Külföldöndolgozik, skypon tartjuk a kapcsolatot.
Mai eset, munkatársa keltette, azán hívott skypon, elkezdett bunkózni, flegmázni, minden baja, nyügös, de egész héten csak üziben beszélgettünk, csak ez a 3 hétvége ami olyan hogy tudunk beszélni, szóval üzikben, kedves aranyos, imádni való, de ha beszélnünk kell, olyan furcsának érzem, nem azt aki addig volt. Ne hogy én tehessek már róla hogy most kelt fel, ne én tehessek már róla hogy egész héten dolgozott és fáradt, ha nyügös akkor miért kell beszélnünk. Csak leordítja a fejem.
Érdekelne hogy csak ő ilyen vagy még sokan mások is?
Ti hogy kezelitek ezt?
Most fényezem magam egy kicsit: mások szerint kedves vagyok, és alkalmazkodó, meg inkább más van előtérben, és nem én (a szememben)
De ne tudd meg, hogy mekkora egy bunkó vagyok ébredés után! Mintha akkor jönne elő a gonosz énem, aki bennem lakozik! Bárkivel bajom van, és találkozok vele a szobában, úgy megmondom neki, hogy nem igaz... Már csak nevetnek rajta... egy fél órán belül elmúlik amúgy :D Ne szívd mellre, én sem tehetek róla ilyenkor, csak úgy jön belőlem :)
(lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!