Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/47 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés ;)
2013. márc. 22. 15:48
32/47 anonim válasza:
és nem tolerancia és egyéni elfogadás kérdése, hogy mi mihez áll közel, létezik a zeneesztétika tudománya.
33/47 anonim válasza:
igen de ha már felmerült, merüljön fel helyesen.
34/47 A kérdező kommentje:
konzit végeztem... :D de sebaj. Tisztában vagyok, hogy a jazz is közel áll hozzá, de a metál bizonyos szegmensei is. ;)
2013. márc. 22. 15:49
35/47 anonim válasza:
örülök. én zeneművészeti egyetemet.
36/47 A kérdező kommentje:
király, de még mindig nem ez volt a kérdés. :D De örülök, hogy kiéled a kötözködési vágyadat ;)
2013. márc. 22. 15:50
37/47 anonim válasza:
nem kötözködöm, itt most ki is szállok. ez csak pontosítás volt, nem kell elfogadni ha nem tetszik.
38/47 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy pontosítottál, meg annak is, hogy kiszállsz. További kellemes szőrszálhasogatást. :D
2013. márc. 22. 15:52
39/47 anonim válasza:
malha.hu
Vagy ma este az eluveitie koncerten :D
Hatha...
40/47 anonim válasza:
Ma lesz eluveitie koncert? :D Hol mikor? :D
Amúgy nem vallom magam rockernek, csak rock zenét kedvelő embernek. Volt nekem is hosszú hajas korszakom :) De bandás, fekete pólókban nem szoktam járni. Bakancsot viszont szívesen viselek télen, meg koncerten. De ezek mind külsőségek, nem a ruha teszi a rockert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!