Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
valaki mondja már meg, hogy mi jo van abban hogy valaki azt hallgatja hogy "AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHH" és még az öltözködésével ki is irja magára, hogy hülye?
ne értsd félre nem a rockerek ellen vagyok ugyanezt el tudnám mondani a rapperekre az emosokra vagy bármelyik másik stilusra is... mi értelme kiirni magunkra hogy melyik klikkhez tartozunk? Nem ettöl leszel valaki... ráadásul értelmes helyre fel sem vesznek ha több vas van az arcodban mint a munkavédelmi rocker-bakancsodban...
Shevy, te mit hallgatsz, ha ilyen véleménnyel vagy a rock zenéről?
Tuctucot?
:) Drága vagy, kedves utolsó válaszoló.
Közölném, hogy gyógypedagógus vagyok, nincs vas az arcomban, eléggé jól felvesznek (már amennyire a mai munkaerőpiac engedi...), és nem csak ARRRRRGH zenék vannak a világon.
különben meg talán a metál áll a könnyűzenei műfajok közül a legközelebb a komolyzenéhez, csak ezt elég sokan nem értik.
Egyébként nincsenek sztereotipiáim, nem kell ahhoz rockernek lennie senkinek, hogy bírjam, csak sajnos engem gyakran megítélnek a külsőm miatt.
(jah, és teljesen alapvető, hogy dolgozni nem bakancsban megyek)
ma 15:2
mint emlitettem nem a rockot szólom le, mert mindegyik "nagyhatalom" stilusról tudnék hasonló, dehonesztáló kritikát írni és a rockrol is tudnék korrekt pozitivat mondani.
Én alternativ zenehallgató vagyok. Bármit meghallgatok, a Death Metáltól a komolyzenéig... és ebbe beletartozik a rock a rapp a komolyzene és a "tuctuc" is ha éppen olyan hangulatom lenne...
sosem értettem h miért kell ennyire egy stílushoz ragaszkodni:S
ha egy zene tetszik, teljesen mindegy milyen kategóriába tartozik...ne legyetek már ennyire elvontak
ha mindig a zene alapján keresnétek párt, kihalna az emberiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!