Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találni értelmes, intellig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találni értelmes, intelligens rocker srácokat?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 15:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

lehet, de nekem sosem a zeneirányzatom döntötte el hogyan öltözködöm vagy viselkedem

számomra az a fontos h jól érezzem magam

2013. márc. 22. 15:37
 22/47 anonim ***** válasza:
46%

Én sok tekintetben úgy nézek ki (középhosszú haj, sötétebb ruhák, bár inkább ingek, mint bandás pólók), és olyan zenét is hallgatok, de nem vallom magam "rockernek".

Csatlakoznom kell ahhoz, aki azt írta, értelmes ember nem tagja egyik szubkultúrának sem, mert már kinőtte ezt.

Tehát annak ellenére, hogy bárki rockernek nevezne engem is, én azt válaszolom a kérdésre, hogy sehol nem fogsz intelligens rockert találni, mert egymást kizáró fogalmak.

(Nyilván létezhet kivétel is, de szeretek provokatív lenni :P )

2013. márc. 22. 15:37
 23/47 A kérdező kommentje:
Hát nosza, csak nem értem, a provokálással mi a célod ;)
2013. márc. 22. 15:38
 24/47 anonim ***** válasza:

ma 15:30

azért mert ismétlem: "Ez volt a kérdés"

miért irjak valami ütemes kecskerimes hip hopp szöveget egy olyan kérdéshez, ami a rockrol szól nem a hipp hoppról :)

2013. márc. 22. 15:38
 25/47 A kérdező kommentje:
Egyébként poén, a kérdés szándékosan volt provokatív, vicces, hogy rögtön idegyűlt egy rakás ember, ugrani rá :D
2013. márc. 22. 15:40
 26/47 anonim ***** válasza:
Én nem az internetet ajánlanám. Esetleg, ha a lakhelyeden vagy közel van valami rockkocsma, koncert vagy ilyesmi. Ott is találni nem túl részeg, értelmes fiatalokat.
2013. márc. 22. 15:41
 27/47 anonim ***** válasza:

"talán a metál áll a könnyűzenei műfajok közül a legközelebb a komolyzenéhez"

szerintem a kortárs jazz egy 'kicsit' közelebb áll a kortárs komolyzenéhez...

néha nehéz is eldönteni hogy melyik melyik: http://www.youtube.com/watch?v=cKkT-qeC32A

2013. márc. 22. 15:42
 28/47 A kérdező kommentje:
:) kinek mi, nem mondtam, hogy csak az áll közel. :) de vicces, hogy én vagyok toleránsabb nálad. :D
2013. márc. 22. 15:43
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Csodaországban.
2013. márc. 22. 15:46
 30/47 anonim ***** válasza:
52%
szerintem a metál baromira nem áll közel semmilyen komolyzenéhez (jó, az egy dolog h Malmsteenék Bach-stílusában szerzik a virgáikat). a metál a rockhoz, a rock a blues-hoz áll közel. az meg az afro-folklór terméke, aminek nincs köze a komolyzenéhez maximum annyi, hogy Amerikában európai hangszerekkel kellett játszaniuk.
2013. márc. 22. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!