Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit éreztek, ha egy lány sír mikor szakítotok vele?
Figyelt kérdés
nem volt semmi extra,megcsalás vagy veszekedés,csak a részetekről kihűlt a dolog2013. márc. 21. 19:48
11/12 anonim válasza:
Még nem volt rá példa, hogy szakítottam volna egy lánnyal, olyan volt hogy közös megegyezés, de ha tudnám, hogy szeret akkor nagy f.sznak érezném magam. Nem tudom hány éves vagy kérdező, de sokszor nem azért történik meg a szakítás, mert nem szeret már a másik, hanem azért, mert még fiatal és élni akar.
12/12 anonim válasza:
Azt, hogy a lány tényleg tiszta szívből szeretett, és rossz érzés, főleg ha miattam lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!