Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire elvakult/butuska lenne ez a lány?

Figyelt kérdés
Kezdem ott az egészet, hogy pár hónapja összejött a sráccal, erről mesélt is nekem neten (egyébként ő az első "udvarlója"). Utána találkoztunk személyesen, akkor ott nyafogott, hogy milyen az a srác, hogy néha szinte erőszakos, meg hogy nem kedveskedik neki, meg ki akarja használni stb., ezért szakítottak, még sírt is nekem. Utána nem sokkal már azt mondta, hogy boldog, lényegében véve körülírta, hogy megint összejöttek. Aztán amikor arról volt szó, hogy megint beszélgethetnénk személyesen, azt mondta, hogy az jó lenne, mert lenne mit elpanaszolnia. Most meg tudomásom szerint újfent csak ilyen se vele, se nélküle kapcsolatban vannak a sráccal, elvileg találkozgatnak. Ezt valahogy nem tudom megérteni, nem tudom felfogni, miért ragaszkodik egy ilyen sráchoz. Úgy látszik, neki is inkább a bunkók kellenek, pedig szerintem ha kicsit több önbizalma lenne, simán találhatna egy normális srácot is magának. Igaz, nem éppen lángész, de ettől függetlenül kedvelem. Mondjuk az is tény, hogy ez az ő élete, és nem akarok beleszólni a dolgaiba, csak mégis ott motoszkál a fejemben az a gondolat, hogy miért ad újra és újra esélyt ennek a srácnak.

2013. márc. 21. 19:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az.
2013. márc. 21. 19:17
 2/21 hunkurunkvirág ***** válasza:
22%
Cicám4 Röhej ahogy magadról írsz! Szarügy!
2013. márc. 21. 19:21
 3/21 anonim ***** válasza:
A megszállottság, függés nagy úr.
2013. márc. 21. 19:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, ma is tobzódunk a hasznos válaszolókban.

Kedves kérdező, vannak ilyenek. Valamikor a sulimosdó előtt hallottam egy párt beszélgetni, a csaj valami ilyesmit mondott. "Lilla aggódik, mert véletlenül valahogy megemlítettem neki, hogy fojtogattál, de ne is törődj vele, ha esetleg odamenne hozzád és piszkálna ezzel. Tudom, hogy szeretsz." - A srác az a megszokott magas-erős-nem-túl-okos jellegű bőrdzsekis fazon volt, és hát eléggé ledöbbentem. De vannak barátnőim, akik folyton panaszkodnak, hogy a barátjuk nem olvas, nem intelligens, nem elég udvarias, csinál ilyen-olyan gané dolgokat, de eszük ágában sincs szakítani.

Te fiú vagy, vagy lány?

2013. márc. 21. 19:30
 5/21 A kérdező kommentje:

#2: Tudod, ki a cicád... Egyébként meg kb. ennyi örömöd legyen az életben.

#3: Lehet szeretni rossz embert is, csak nem biztos, hogy érdemes. Itt is nyilván azért van annyi nyivákoló lány, aki kérdéseket tesz fel, mert annyira boldogok a bunkó pasijuk mellett. Biztosan marha jó érzés olyannal együtt lenni, aki önzőzik, rátelepszik a másikra, és egyéb nyalánkságokat követ el. Gondolom, te is ilyenre vágysz.

2013. márc. 21. 19:33
 6/21 A kérdező kommentje:
#5: Fiú vagyok. Mondjuk mindenki úgy alakítja a sorsát, ahogy akarja, csak furcsa, hogy egyesek képesek ennyit szenvedni, aztán meg amiatt panaszkodnak, hogy kihasználják, megalázzák, tönkreteszik őket, mintha nem két ember kellene egy kapcsolathoz, és mintha nekik nem lenne felelősségük a dolgok alakulásában.
2013. márc. 21. 19:36
 7/21 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy érdemes.. voltál már szerelmes?:D na, hát nem gondolkodik ilyenkor az ember:) egyébként meg majd tisztul a rózsaszín köd, és majd észreveszi magát és annyi, nem kell itten lebutázni a másikat, főleg nem a háta mögött

és aaah, igen, én is ilyenekre vágyok!! (fiú vagyok:D)

2013. márc. 21. 19:37
 8/21 A kérdező kommentje:
#6: Felőlem lehet akármilyen véleményed, de szerinted mennyire normális dolog az, hogy sír valaki, ha csak azért panaszkodik, mert panaszkodni jó? És mennyire intelligens dolog többször is visszafogadni azt, akivel rossz? Nyilván minden kapcsolatban vannak nehézségek, de általában az ember csak egy újabb lehetőséget ad (ha ad egyáltalán), ha rosszul érzi magát abban a kapcsolatban.
2013. márc. 21. 19:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem butának mondtam, csak butuskának, és egyébként ő maga is beismerte nekem, hogy nem lángész, és ezért nem is ment pl. továbbtanulni, meg hogy sose volt jó tanuló, nem nagyon voltak jó jegyei, mert kicsit gyengébbek a képességei. De most nem feltétlenül erről van szó, hanem arról az intelligenciáról, hogy ha sz*rul érzem magam valakivel, akkor max. egy esélyt adok még neki, hátha megjavul, és tanult a hibáiból. Mondjuk én ezt nem a szerelemre fognám, inkább azt mondanám, hogy megszokás, akaratgyengeség stb. Vannak, akik számára még a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan jó. Sajnos. Egyébként kedvelem a csajt, ha nem erről lenne szó, akkor pár levélváltás után leléptem volna, és a személyes találkozás után se kerestem volna.
2013. márc. 21. 19:46
 10/21 anonim ***** válasza:
46%

válaszolj a privimre és tudok válaszolni:D

és továbbra is mondom: szerelmes! ha egy gazdasági szövetségről lenne szó, akkor megértem az érveid, de gondolj arra, hogy amikor épp nem rossz, akkor viszont nagyon jó.. plusz lehet, hogy a lányka kapcsolatfüggő

de nyugi, a fájdalomhoz biológiailag nem lehet hozzászokni, úgyhogy majd észreveszi magát a csaj idővel:) és akkor okosabb lesz, ha viszont te mondod meg neki, hogy mit kéne tennie, nem lesz okosabb!

2013. márc. 21. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!