Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire elvakult/butuska lenne ez a lány?
nem teregeted ki... ez egy anonim oldal!
nem tudok olyan szervi megbetegedést, ami miatt 14 éves kor fölött cikiznék az embert
nem fogod nyilvánosság előtt leírni mi baja... de azért a magánéletét kiteregetted...
szerintem mondj neki véleményt, tanácsot, aztán ne piszkáld a kapcsolatát, őrá tartozik, hogy mit akar vagy mit nem!
Ahhoz, hogy az ember szerelmes legyen, kell egyfajta érzelmi és értelmi intelligencia, a kettőnek egy keveréke, mert egyik nem elég. Egy bizonyos szintig pótolják a másikat, de ha valaki nagyon buta/primitív, vagy nagyon sivár érzelmi életet él, az nem lesz szerelmes. Szenvedélyes fellángolásai lehetnek, és hívhatja őket szerelemnek, de a szerelem egy ennél sokkal mélyebb kötődés, amihez a felek kölcsönös kommunikációjára, tiszteletére van szükség és a többi.
Azt vettem észre, hogy van manapság egy csomó ember, aki egyáltalán nem szerelmes, de annak vallja magát. Együtt vannak valakivel egy rossz, alig kapcsolatnak nevezhető valamiben, és eltűrik a másik mindenféle kínzatásait, mert nem jut eszükbe, hogy "ha belém rúgnak, arrébb megyek". Ha konfliktus van, megvárják, amíg a másik megint ugyanúgy kezd viselkedni, mint korábban, ahelyett, hogy szembenéznének a problémával. És erre a sepregetésre rengetegen hajlamosak.
A lány persze nem gondolkodik. Van valamiféle kötődése a srác felé, és ez neki már elég. Ha szerencsés, talán szétmennek és talál magának valaki jobbat, ha nem szerencsés, vagy nem nyílik fel a szeme valahogy, akkor lehet, hogy baja esik később.
Szerintem vigyázz rá, ha tudsz.
Inkább tapasztalatlan. Azt se felejtsd el, Kedves Kérdező, hogy különösen a lányoknál jelentős az első - komoly - kapcsolat.
Idővel majd észhez tér. Vigyázz rá, de "távolról", mert a beszélgetésekkel itt semmire sem mész.
"rossz embert talán nem lehetsz szeretni?"
Ettől a mondattól most vagy 60-at zuhant az IQ-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!