Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire elvakult/butuska lenne ez a lány?

Figyelt kérdés
Kezdem ott az egészet, hogy pár hónapja összejött a sráccal, erről mesélt is nekem neten (egyébként ő az első "udvarlója"). Utána találkoztunk személyesen, akkor ott nyafogott, hogy milyen az a srác, hogy néha szinte erőszakos, meg hogy nem kedveskedik neki, meg ki akarja használni stb., ezért szakítottak, még sírt is nekem. Utána nem sokkal már azt mondta, hogy boldog, lényegében véve körülírta, hogy megint összejöttek. Aztán amikor arról volt szó, hogy megint beszélgethetnénk személyesen, azt mondta, hogy az jó lenne, mert lenne mit elpanaszolnia. Most meg tudomásom szerint újfent csak ilyen se vele, se nélküle kapcsolatban vannak a sráccal, elvileg találkozgatnak. Ezt valahogy nem tudom megérteni, nem tudom felfogni, miért ragaszkodik egy ilyen sráchoz. Úgy látszik, neki is inkább a bunkók kellenek, pedig szerintem ha kicsit több önbizalma lenne, simán találhatna egy normális srácot is magának. Igaz, nem éppen lángész, de ettől függetlenül kedvelem. Mondjuk az is tény, hogy ez az ő élete, és nem akarok beleszólni a dolgaiba, csak mégis ott motoszkál a fejemben az a gondolat, hogy miért ad újra és újra esélyt ennek a srácnak.

2013. márc. 21. 19:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom az igazságosztót játszani, és ez nyilván az ő élete. Lehet, hogy túl pesszimista vagyok, de elég sok rosszat kaptam az életben az emberektől, így már valamennyire ismerem őket. Hogy kapcsolatfüggő-e, azt nem tudom, ő az első srác, akivel összejött. Mondjuk nekem elég sok mindent elmondott magáról a lány, amit nem biztos, hogy a srácnak is elmesélt, és a srác nem feltétlenül értené meg őt. Tudom pl. hogy a lánynak vannak szervi bajai, ezek miatt is lett nagyon gátlásos, de ugyanúgy kedvelem őt, mintha egészséges lenne, elfogadtam őt, és tartok attól, hogy lelkileg összetörne, ha érné egy nagy csalódás. Nem kellene lehorgonyoznia egy bunkó mellett (egyszer valami olyat is mesélt, hogy a srác valamilyen küzdősporti edzésen idegből lerúgta a másik gyereket, vagy mi történt), én már akkor is mondtam neki, amikor ott sírt előttem, hogy nem éri meg egy ilyen miatt sírni. Találhatna magának mást is (nem azt mondom, hogy engem, bár én se voltam neki közömbös, ezt mondta is, meg éreztem is, de túl nagy a távolság), aki jobban megbecsülné, és ez főleg azért lehetne fontos, mert nem mindegy, hogy az első partner milyen (nem csak a szex miatt). A legtöbb ember szerintem tanul abból, hogy sz*rul működik a kapcsolat, bármilyen szerelmes is, legalábbis meggondolja, hogy mondjuk harmadszorra is összejöjjön valakivel. Nyilván nem tudom, mennyire boldogok, a rossz nagyobb mértékű-e a kapcsolatukban, mint a jó, de valószínűleg nem lehetett annyira jó a viszonyuk. Nem lebeszélni akarnám a csajt erről a kapcsolatról, csak kérdéseket feltenni neki, elbeszélgetni vele, és hagyni, hogy ő válasszon. Eléggé naiv szegény, ez is lehet a hiba, meg nyilván nagyon vágyik arra, hogy végre szeresse valaki. Értem én, hogy ez az ő élete, de féltem is őt, nagyon sérülékeny típus, és el tudom képzelni, hogy ha most durván megsérül, akkor később még nehezebb lesz neki, és még kevesebb lesz az önbizalma.
2013. márc. 21. 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
milyen szervi baja van, ami miatt gátlásos?
2013. márc. 21. 20:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Ezt itt nem szívesen teregetném ki. A lényeg az, hogy elmondása szerint elég sok kellemetlen tapasztalatot szerzett a fiúkkal emiatt, és hát nem tudom, a srác hogyan reagálna, ha ezt elmondaná neki (szerintem még nem mondta meg neki, bár fogalmam sincs). Kicsit úgy is érzem magam, mintha ő lenne a húgom, akit meg szeretnék védeni, vagy nem is tudom.
2013. márc. 21. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
45%

nem teregeted ki... ez egy anonim oldal!

nem tudok olyan szervi megbetegedést, ami miatt 14 éves kor fölött cikiznék az embert

2013. márc. 21. 20:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Mindegy, én nem fogom a nyilvánosság előtt leírni, hogy mi baja. Egyébként ha nem cikizték volna, akkor nyilván felnőttként se lenne ennyire gátlásos a fiúkkal. Valahol ott van benne a sérülékeny, szeretetre és elfogadásra vágyó kislány, és nyilván nem ok nélkül félt attól, hogy hogyan fogják tudni őt elfogadni, mert ő se nagyon tudta elfogadni magát. Nem akarok neki rosszat, bár tudom, hogy nem avatkozhatok bele az életébe, és hogy nem tudom őt megvédeni mindentől.
2013. márc. 21. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:

nem fogod nyilvánosság előtt leírni mi baja... de azért a magánéletét kiteregetted...

szerintem mondj neki véleményt, tanácsot, aztán ne piszkáld a kapcsolatát, őrá tartozik, hogy mit akar vagy mit nem!

2013. márc. 21. 20:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy az ember szerelmes legyen, kell egyfajta érzelmi és értelmi intelligencia, a kettőnek egy keveréke, mert egyik nem elég. Egy bizonyos szintig pótolják a másikat, de ha valaki nagyon buta/primitív, vagy nagyon sivár érzelmi életet él, az nem lesz szerelmes. Szenvedélyes fellángolásai lehetnek, és hívhatja őket szerelemnek, de a szerelem egy ennél sokkal mélyebb kötődés, amihez a felek kölcsönös kommunikációjára, tiszteletére van szükség és a többi.

Azt vettem észre, hogy van manapság egy csomó ember, aki egyáltalán nem szerelmes, de annak vallja magát. Együtt vannak valakivel egy rossz, alig kapcsolatnak nevezhető valamiben, és eltűrik a másik mindenféle kínzatásait, mert nem jut eszükbe, hogy "ha belém rúgnak, arrébb megyek". Ha konfliktus van, megvárják, amíg a másik megint ugyanúgy kezd viselkedni, mint korábban, ahelyett, hogy szembenéznének a problémával. És erre a sepregetésre rengetegen hajlamosak.

A lány persze nem gondolkodik. Van valamiféle kötődése a srác felé, és ez neki már elég. Ha szerencsés, talán szétmennek és talál magának valaki jobbat, ha nem szerencsés, vagy nem nyílik fel a szeme valahogy, akkor lehet, hogy baja esik később.

Szerintem vigyázz rá, ha tudsz.

2013. márc. 21. 20:56
 18/21 Lifeishard ***** válasza:

Inkább tapasztalatlan. Azt se felejtsd el, Kedves Kérdező, hogy különösen a lányoknál jelentős az első - komoly - kapcsolat.

Idővel majd észhez tér. Vigyázz rá, de "távolról", mert a beszélgetésekkel itt semmire sem mész.

2013. márc. 21. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:

"rossz embert talán nem lehetsz szeretni?"

Ettől a mondattól most vagy 60-at zuhant az IQ-m.

2013. márc. 21. 21:46
 20/21 A kérdező kommentje:
#17: Sajnos a távolság nagy úr, és amúgy se lehetek mindig mellette, nem is akarom ráakaszkodni. Ráadásul ez tényleg az ő magánélete, nem hinném, hogy nekem túl nagy jogom lenne beleavatkozni (esetleg kettejük közé állni). De elég pocsék érzés volt, amikor beszélgettünk, és ő elsírta magát, hogy mennyire fájt neki a srác taplósága, hogy a fiú mennyire erőszakos volt (nem fizikailag) stb. Sejtem, hogy mit érezhet, nyilván nehéz ellenállni a vonzalomnak, meg amikor azt hiszi, hogy végre ő is talált valakit, akivel boldog lehet. Mint embert, mint lányt és mint "barátot" (illetve annál talán kicsit több) is szeretném "megmenteni", felelősséget érzek iránta, hiába tudom, hogy ez nem ennyire egyszerű.
2013. márc. 21. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!