Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok? Gyávák, szégyellősek? Vagy nem is az igazi bátor normális fiúk kellenek?

Figyelt kérdés

nem vagyok népszerű Gyerek de látszik , hogy bátrabb és erősebb vagyok néhány népszerű cicafiúnál.Akkor meg miért nem jön oda próbálkozni egy lány sem nálam? senkit sem érdeklek Vagy gyávák nem mernek kezdeményezni?

meg van egy lány akivel sokat beszélünk mostanába. De elhívni ő sem mer? pedig nem harapok. ès fèl, hogy zavarban lenne amikor találkozunk? én nem értem a lányokat komolyan.ő bajuk ha nem lesz normális férfi melletük...

17F

2013. márc. 21. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 de, ssl kapcsolat
2013. márc. 21. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha annyira k*rva bátor lennél már rég te kezdeményeztél volna minimum. Furcsa mód a gyengébb és gyávább cicafiúknak is előbb lesz csajuk, ergo nekik van merszük kezdeményezni. :)
2013. márc. 21. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát ez fáj... Szerintem téged félreneveltek. Majd aztán ne lepődj meg, hogy a barátnőd nem fogja megkérni a kezedet, csak úgy előre szólok. :D

Igen, valóban kínos a visszautasítás. Na, akkor egy lánynak, aki végső kínjában odament, még fájdalmasabb, gondold csak el. De az életben nem lesz senkid, ha nem kezdeményezel. Ezt elmondhatom neked. Ha tetszik a lány, hívd el te!

2013. márc. 21. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen. Biztosan gyávák, félnek a nagy bátor bácsitol. De azt kezdem gyanitani, hogy miért nem vagy olyan népszerü.
2013. márc. 21. 16:51
 15/16 anonim válasza:
Tudod mért nem Te jössz be nekik és miért a cicafiúk..? mert nekik van önbizalmuk, kiállásuk, mernek lépni, ez a kulcsa a dolgoknak ;)
2013. márc. 21. 16:53
 16/16 anonim válasza:
Akkor lennél bátor, ha te hívnád el a lányt és nem várnád, hogy ő kezdeményezzem..
2013. júl. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!