Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam hogy a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy a barátnőmnek van/volt-e mellettem egy másik pali?

Figyelt kérdés

Még a kapcsolatunk elején facebookon beszélgettünk egymás perverzióiról, amikor is azt mondta hogy neki a bigámia a perverziója, konkrétan ezeket írta nekem miután leírta a bigámia szót: " ez már amikor szűz voltam foglalkoztatta a fantáziámat, de azt is mondtam h úgyse lesz olyan. megmarad szépen fantáziának" illetve ezt : "és már visszaszívnám h elárultam neked.. és nem azért mintha megcsalás egyáltalán eszembe jutna.. nem azért, hanem mert: néha szeretek egy teljesen párhuzamos világban ilyen bigámista házasságon elmerengeni

hogy milyen lenne."

szerintetek ez ép észre vall? a szülei 4 év házasság után jöttek össze, úgy hogy mind ketten szüzek voltak, ennek alánynak én vagyok a második és 20 évesen veszítette el aszüzességét, demég is mit képzel magáról, hogy ilyeneket képzel??? HA képzel, akkor akarja nem?? Amugy a haverjaim és aszüleim szerint is külsőre egy nagyon megbízható szemüveges, jó tanuló lányról van szó. De így nem kell szerintetek féljek ezek után hogy rajtam kívül lefeküdt vagy csokolózótt mással? Még ilyen ótvar is kijött a száján, lehet az miatt mert leszopott, és baktériumos avizeletem, de az is lehet hogy mást szpott le. Szerintetek?

2013. márc. 20. 13:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te hajtogatod itt, hogy akár egy érintéssel is elkaphatná, akkor hol itt a probléma? Kezet fogott valakivel, majd köhögött, és a szájához tette a kezét- pl így is odakerülhetett.

Nem mondom, hogy szakíts vele, mert jobb lesz neki- bár jobb lenne-, mert ha képes ilyen értelmi fogyatékossal összejönni, akkor ott ő is hibás.

Szánalmas vagy, kedves kérdező.

2013. márc. 20. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
te egy herpeszre alapozod a gyanúdat h megcsal? most ez komoly?:D
2013. márc. 20. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt sose szaj betegsegem, de vagy 3szor megesett, hogy ittam egy poharbol ami nem volt jol elmosva (el volt, de nem jol) es egyböl kijött valami keles. Szerencsere nem vagyok erzekeny az ilyenekre es hamar elmult, de nem kell egyböl a legrosszabbol kiindulni.

Ugyanugy te is el tudsz kapni gombat vagy barmit azzal, hogy strandra mesz, es akkor ujjal mutogatnanak rad, hogy biztos kurv@tol kaptad el.

Ilyenre alapozni az elkepzelesedet nagyon felelötlen dolog. Targyalason kepedbe röhögnenek. A haverod meg nem tud semmit, csak a szaja nagy.

2013. márc. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!