Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a jobb és miért? Rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb és miért? Rossz párkapcsolat vagy egyedüllét?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

egyedüllét az jobb,a rossz párkapcsolatnál, ami mindegy miért rossz, lehet azt egy darabig elviselni, sőt annak vannak fokozatai is, sőt nagyon mély pontja is van, utána végül egy dolog segített ki onnan,úgy hogy én küldtem el, amit el sem akart hinni,

sokkal nyugodtabb lett az ember, persze ettől nem oldódik meg minden, de már nincs idegeskedés N

2013. márc. 19. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki mit bír el. Van, aki inkább választ egy rossz párkapcsolatot, és kínlódik benne éveken át, mint hogy egyedül legyen. Van, aki meg pont az egyedüllétet kedveli. Az egyedüllétbe is ugyanúgy bele lehet "savanyodni", illetve rossz értelemben véve hozzá lehet szokni. Előfordulhat, hogy az illető annyira megszokja ezt, hogy elveszti a másik nem iránti érdeklődését, vagy uralni kezdik a félelmei (pl. hogy biztosan értéktelen ember, vagy hogy neki úgyse menne az ismerkedés stb). A rossz párkapcsolat hátrányait meg már fentebb ecsetelték. Szóval szerintem ez egyénfüggő, kérdés, ki mit és meddig visel el.
2013. márc. 19. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyedüllét, az előbb leírtakon felül tudsz másra koncent-

rálni: tanulás, munka, barátok, amik a rossz párkapcsolat

miatt veszítettek a minőségükből. Mindent máshogy lát az

ember, ha nem lebeg a feje fölött a "hazamegyek.. kell ez

nekem?".

2013. márc. 19. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelműen bármiféle párkapcsolat jobb az egyedüllétnél. Legalábbis számomra. Bár még nem tapasztaltam meg, milyen is egy párkapcsolat.
2013. márc. 19. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyedüllét. Én megőrülök, ha kapcsolatban vagyok. Nem bírom elviselni, ha kapcsolatban vagyok. Egyedül lenni viszont imádok.
2013. márc. 19. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se jó. Régen olyan sokat voltam egyedül, hogy a végére már úgy éreztem, begolyózok az ingerszegénységtől, mert barátaim se voltak. A rossz párkapcsolatban meg legalább éri az embert valami inger és nem őrül meg, bár hosszútávon az se tesz jót. Azt hiszem, ezt hívják patt helyzetnek.
2013. márc. 19. 23:59
 17/18 anonim ***** válasza:

egyedüllét

-nincs rinya

-nem fáj a másik feje sosem

-nincs korlátozás

-nincs elszámoltatás

-nincs semmi probléma

2013. márc. 20. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Én szerettem egyedül lenni mert nagyon rossz kapcsolatból léptem ki, de a mostani Kedvesemmel jól megvagyunk :-)
2013. márc. 27. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!