Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehetek valaha teljesen valakin akivel az életem szerettem volna leélni? 21/N
Nem tudom, tavaly volt egy 21 éves csaj aki majdhogynem hasonló problémát vázolt fel itt méghozzá elég sűrűn, egyre jobban felturmixolva. Az őrlődés eredménye az lett hogy "rákapott" az egy éjszakásokra. Mondjuk egy kicsit.
Hát reméljük neked könnyebb lesz az elengedés.
Szerintem nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy valakiről kinyilatkozd, hogy vele szeretnéd leélni az életed. Pláne úgy, hogy viszonzatlan szerelem volt.
Szóval a kérdésedre az a válasz, hogy igen, el tudod felejteni.
Én sem voltam együtt a sráccal, akibe fülig bele voltam szerelmesedve. De az ilyet érzi az ember.. Bár lehet, hogy a megérzései rosszak, de később be is bizonyosodott, hogy igazam lett volna, ha...
Sokat szenvedtem, sokszor és sokat sírtam miatta, és nagyon rosszul voltam évekig. Egyszerűen nem tudtam túltenni magam rajta.
Bár az én esetemben ő is akart volna engem, csak egyéb okok miatt ez nem lett kivitelezhető.
Most azt mondhatom, hogy egy nagyon jó barátságot ápolok vele, és - bár már nem nézek rá úgy, mint akkor, mert valahogy sikerült kiikatnom az agyamból őt - nem bántam meg, hogy akkor annyira belehabarodtam, ahogyan azt sem, hogy végül mégsem lett köztünk semmi. Ezek szép emlékek, és megpróbálok úgy emlékezni rájuk, de nem őrlöm magam a múlton. Így alakult, és jó, hogy így alakult. :)
Most van egy olyan barátom, aki megbecsül, aki feltétel nélkül szeret, és én is imádom őt. Össze sem tudnám hasonlítani őket, hogy most egyik a nyomába ér-e a másiknak, vagy sem, de nem is akarom őket hasonlítgatni. :) Boldog vagyok, és nekem ennyi bőven elég. :)
Szerintem meg te vagy nevetséges. Nagyon jól megismertem és minnél jobban ismertem annál jobban szerettem. Tudok a hibáiról és nem érdekelnek. Ne döntsd már el helyettem mi éreztem.
Fényképeket is töröltem mindenhonnan pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!