Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl lehetek valaha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehetek valaha teljesen valakin akivel az életem szerettem volna leélni? 21/N

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 19:45
1 2 3
 11/30 ASOT ***** válasza:
100%

Túl leszel rajta, mint ahogy mindenen, idővel akarattal, de tenned is kell érte.

Voltál már úgy hogy nagyon fájt a fejed? ÉS amikor nagyon nagyon fájt nem is tudtad elképzelni milyen érzés mikor nem fáj? De egyszer csak elmúlt és nem fájt és húúdejó. ÉS nahát dejó hogy már nem fáj sokkal jobb így, sokkal nagyobb örömmel csinálsz bármit.

2013. márc. 19. 19:57
 12/30 anonim ***** válasza:
te is tudod a választ.nem
2013. márc. 19. 20:00
 13/30 A kérdező kommentje:

Van pár nap vagy esetleg egy hét amikor nem sírok miatta, de mindig kiújul... :S

Ilyenkor csak annyit tehetek, hogy másra gondolok mert hetekig rossz kedvem lesz.

2013. márc. 19. 20:02
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 évbe telt, de sikerült. De én is azt hittem, hogy soha nem fogok ezen túllépni. Már új párom van, akinek a kisujjáig nem ér fel az exem, semmilyen tekintetben:) Most már csak azon szoktam néha bosszankodni, hogy minek fecséreltem az időmet az exemre... Pedig hidd, el, én is bele voltam betegedve nagyon-nagyon sokáig a szakításba...
2013. márc. 19. 20:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Attól félek az új páromhoz is hozzá vágnám később, hogy soha nem érhet a nyomába vagy sosem fogom úgy szeretni ahogy őt. :S
2013. márc. 19. 20:06
 16/30 anonim ***** válasza:
Fogsz még ilyet érezni,de nincs olyan ember,akit ne lehetne egyszer elfelejteni.
2013. márc. 19. 20:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocs, de nyilván nem véletlenül mentél szét az exeddel. Valami annyira mégse lehetett olyan hű de frankó...
2013. márc. 19. 20:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
De igen, fogsz annyira szeretni más is, sőt!!! Most jól figyelj, mert ez nekem is elmondták, amikor a f*sz exemet sirattam, és nem hittem el: fogsz mást szeretni, és MÁSKÉPP. Ezt akkor nem értettem. Azt hittem, ez a MÁSKÉPP azt jelenti, hogy ANNYIRA már nem. Aztán találkoztam a mostani párommal. Nem tudom elmondani mennyire szeretem és pont azért szeretem, mert ő annyira különleges. Semmilyen tekintetben nem hasonlít exemre, se külsőre, se belsőre, sehogy! És ebben ez a csodálatos, hogy azért szeretem, mert Ő egyedi. Ugyanúgy szerelmes vagyok, de ez más! Nála, vele, mellette biztonságban is érzem magam, rá igazi férfiként tekintek, sokkal jobban fel tudok rá nézni, nem rettegek, nem kattogok, hogy mi lesz, ha elhagy, mi lesz meggondolja magát, mi lesz, ha megcsal..stb. Exemnél folyton attól féltem, hogy nem szeret igazán viszont és ez felőrölt. Majd te is megérted ezt.
2013. márc. 19. 20:14
 19/30 ASOT ***** válasza:
83%

Hát ha csak így hisztizel és rinyálsz h neked jajj de nagyon rossz akkor soha, akkor max beraklak a hideg zuhany alá h felébredj.

És igen utolsónak is igaza van ha annyira tökély lett volna nem mentetek volna szét de ez más kérdés.

Szóval embereld most már meg magad és egyenesedj ki végre különben b@szhatod az egészet. És csak minket terhelsz agyilag.

Amúgy is ha búvalb*szott képet vágsz hogy nézzenek rád az emberek.

2013. márc. 19. 20:14
 20/30 A kérdező kommentje:
Sosem szeretett viszont, de ettől függetlenül szeretem.
2013. márc. 19. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!